Simones snille pop

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er så herlig at vi har klart å komme så langt. Norge er jo et gitarrockland!forteller D'Sound.

- «Dette er musikk det norske folk ikke vil ha» sa de som hadde greie på det. Ikke engang vi trodde at det var liv laga for D'Sound i Norge,

21000 var det ganske så imponerende salget de klarte å få til av fjorårets debut-skive «Spice Of Life». I samme slengen fulgte fire singler som alle krøp inn blant de ti øverste på hit40. Tre av dem lå der til og med samtidig. Og nå har den nye «Ain't Giving Up» nettopp avsluttet et fire måneder langt opphold på den samme lista.

Mandag slippes oppfølgerplata «Beauty Is A Blessing», og med den er det forventet at D'Sound tar steget opp blant de store i norsk popmusikk.

Det er mye som har endret seg i løpet av et par år Simone Larsen, Kim Ofstad og Jonny Sjo..

FØR: Få spillejobber, få oppmuntringer. Pakker med truser og tørrmat fra foreldrene. Holder på å gi opp sånn rundt 94/95. To nytteløse runder hos plateselskapene. Warners Tor Erik Hermansen har i ettertid uttalt at det eneste bandet han har angret på at han ikke «signa» når han hadde sjansen, er D'Sound. Til slutt får bandet platekontrakt med Polygram- som et eksperiment.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer