- Simpsons obligatorisk skolepensum

Det mener en leser som deltar i kåringa av verdens beste TV-serie. Seinfeld og Simpsons kniver knallhard i toppen. Bli med og stem fram din favoritt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke avslørte vi hva som er våre favoritter på TV. Her kan du lese om dem. Det viste seg snart at vi hadde glemt en hel del bra som går på TV.

For leserne vet best. Vi glemte både «Simpsons» og «Star Trek». På grunnlag av innspill fra dere har vi kommet fra til de nominerte i den oh-store kåringa verdens beste TV-serie. Vi må velge mellom så alt for mye bra. Vi trenger hjelp!

Nesten 500 innsendere har deltatt i nominasjonsprosessen til verdens beste TV-serie. Vi har gått gjennom innleggene, og i dag kan du stemme på de 20 nominerte. Avgi din stemme i dag, og bli med og bestem!

Svært mange av dere har Simpsons som favoritt, men like mange digger Seinfeld. Les 15-på-topp-lista til Leinum.

Bjarne vil nominere blant annet kalkunen «Sommerfugl» og dessuten «Akutten». Ikke mange nok var enige med ham i det. Kanskje ikke så rart. Se hva han skriver om førstnevnte:

- Elendige skuespillere, forutsigbart, korttenkt manus, horrible produksjon.

Ingen norske serier nådde ikke opp, selv om «Rød Snø», «Fleksnes» og «Åpen Post» fikk flere nominasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.