Sindre (23) ble Norges første iPhone-kjøper

Lang kø da telefonen ble lagt ut for salg i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mange iPhone-sultne nordmenn møtte opp for å sikre seg et eksemplar av den nye iPhone 3G da Telebutikken på Byporten i Oslo åpnet klokka seks i dag tidlig.

Les også: Sett db.no som startside og vinn en iPhone!

Etter å ha møtt opp klokka ti torsdag kveld , var det Sindre Spurkland (23) som kunne applauderes av butikkpersonalet som den første kjøperen av iPhone i Norge.

Men hvorfor sitte i kø en hel natt for en telefon?

- Jeg har egentlig ikke så mange svar på det. Det var vel at jeg ville sikre meg den når den kom, og nå er den jo her, sier Sindre til Dagbladet.no.

- Så for seg liten kø

Den nye iPhone-utgaven med 3G ble lansert på verdensbasis i dag. Først ut var New Zealand, der det ifølge nyhetsbyrået Reuters skal ha vært folk som har ligget i telt i flere dager. Mengdene skal også ha stormet butikkene.

Noe teltleir var det ikke i Oslo, men de første kom til Byporten sent torsdag kveld. August Lilleaas (21), som ble gjort til uoffisiell kølapputdeler, holdt kølappen med

nummer 35 på da Dagbladet.no var innom i ett-tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer