Singel og forvirret

Grand Prix-vinner Knut Anders Sørum ble oppringt av sin gråtende ekskjæreste etter lørdagens triumf.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det går opp og ned her i livet. Noen dager før Knut Anders Sørum (27) sang seg inn i hjertene til titusenvis av tv-seere og ble vinner av Grand Prix, ble det slutt med kjæresten. De to har holdt sammen det siste halvannet året. Den hemmelige gamlekjæresten var den eneste som fikk snakke med totningen da seieren var et faktum.

- Hun gråt i telefonen.

- Hun angret vel?

- Nei, hun er artist selv, sier Sørum dagen derpå. Han sitter på hotellrommet på Oslo Plaza og svarer på de samme spørsmålene om og om igjen. Selv om han ikke var i seng før halv sju, er den kristne artisten sterk og klar. Til tross for at han ikke er avholdsmann.

- Kanskje dere blir sammen igjen nå?

- Jeg tror ikke en Grand Prix-seier er noe å bygge et forhold på.

Telefonen sprengt

Knut Anders Sørums telefon gikk i stykker i seiersrusen. Til pause hadde han fått 38 tekstmeldinger. - Seinere sto den bare og tikket. Den låste seg helt.

Seieren ble feiret på Smuget og seinere med nachspiel på rommet. Deltakerne var andre Grand Prix-artister, venner og folk fra plateselskapet. Klokka 11 i går formiddag våknet helten med bare litt skallebank.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer