«SingStar» til PS3 rett rundt hjørnet

Dato er satt - her er låtene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norge er et av de største markedene i verden for syngespillet «SingStar», med nesten en halv million solgte spill på PlayStation 2.

Dette har ført til at når spillet lanseres på PlayStation 3 den 7. desember i år, vil vi være et av totalt fem europeiske land som får en egen lokalisert versjon av spillet.

Denne versjonen vil inneholde 15 norske sanger, samt 15 internasjonale sanger. De som ikke liker norske kontemporære pop-hits, har muligheten til å kjøpe den internasjonale versjonen med 30 engelskspråklige hits i stedet.

På lanseringsdatoen vil det også være mulig å kjøpe ytterligere 44 nedlastbare sanger på den digitale musikkbutikken SingStore. Disse vil koste 1,49 euro per stykk - den norske prisen vil ifølge PlayStation-importør Nordisk Film avhenge av vekslingprisen på kjøpstidspunktet (i dag tilsvarer det 11.78 kroner per sang).

Flere sanger vil bli tilgjengelig for nedlasting fra og med den 17. desember, noe som gjør det mulig for spillere å sy sammen og tilrettelegge spillelister etter egen smak og behag.

- Underholdningsindustrien har brukt de siste 30 årene på å samle ting sammen til utgivelsene, men med dagens netthverdag må vi snu opp-ned på alt og jobbe for å unbundle produktene og tilby brukerne nøyaktig det de vil ha. Vi vil derfor legge ut opptil 100 nye sanger i måneden, 50 til å begynne med, fortalte «SingStar»-produsent Paulina Bozek til Dagbladet.no tidligere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer