<strong>HJEMMEKONTOR:</strong> Signy Fardal har byttet ut redaksjonslokalene til Elle med hjemmekontor i sitt hjem på Frogner i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HJEMMEKONTOR: Signy Fardal har byttet ut redaksjonslokalene til Elle med hjemmekontor i sitt hjem på Frogner i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Signy Fardal

- Sinne er ikke farlig

Signy Fardal er kalt alt fra suksessfull, sint og kontroversiell i sine 20 år som redaktør i Elle. Nå skal hun benytte erfaringene med å stå i stormen på nye måter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Det som er veldig rart, er at nå representerer jeg bare meg selv, jeg har liksom ikke noe å gjemme meg bak.

Signy Fardal (57) sitter i sin store leilighet på Frogner i Oslo, og har snakket lenge om egne erfaringer og bydd på anekdoter fra sin 35 år lange mediekarriere. For 20 år siden forlot hun dagspressen for å lede et glanset magasin. I januar 2019 skrev hun sin siste leder for motemagasinet Elle, akkurat 20 år etter hun skrev sin første i 1999. De siste månedene har en av de tre stuene i leiligheten fungert som hjemmekontor.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer