Signy Fardal

- Sinne er ikke farlig

Signy Fardal er kalt alt fra suksessfull, sint og kontroversiell i sine 20 år som redaktør i Elle. Nå skal hun benytte erfaringene med å stå i stormen på nye måter.

HJEMMEKONTOR: Signy Fardal har byttet ut redaksjonslokalene til Elle med hjemmekontor i sitt hjem på Frogner i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HJEMMEKONTOR: Signy Fardal har byttet ut redaksjonslokalene til Elle med hjemmekontor i sitt hjem på Frogner i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Det som er veldig rart, er at nå representerer jeg bare meg selv, jeg har liksom ikke noe å gjemme meg bak.

Signy Fardal (57) sitter i sin store leilighet på Frogner i Oslo, og har snakket lenge om egne erfaringer og bydd på anekdoter fra sin 35 år lange mediekarriere. For 20 år siden forlot hun dagspressen for å lede et glanset magasin. I januar 2019 skrev hun sin siste leder for motemagasinet Elle, akkurat 20 år etter hun skrev sin første i 1999. De siste månedene har en av de tre stuene i leiligheten fungert som hjemmekontor.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer