+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Signy Fardal

- Sinne er ikke farlig

Signy Fardal er kalt alt fra suksessfull, sint og kontroversiell i sine 20 år som redaktør i Elle. Nå skal hun benytte erfaringene med å stå i stormen på nye måter.

HJEMMEKONTOR: Signy Fardal har byttet ut redaksjonslokalene til Elle med hjemmekontor i sitt hjem på Frogner i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HJEMMEKONTOR: Signy Fardal har byttet ut redaksjonslokalene til Elle med hjemmekontor i sitt hjem på Frogner i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

– Det som er veldig rart, er at nå representerer jeg bare meg selv, jeg har liksom ikke noe å gjemme meg bak.

Signy Fardal (57) sitter i sin store leilighet på Frogner i Oslo, og har snakket lenge om egne erfaringer og bydd på anekdoter fra sin 35 år lange mediekarriere. For 20 år siden forlot hun dagspressen for å lede et glanset magasin. I januar 2019 skrev hun sin siste leder for motemagasinet Elle, akkurat 20 år etter hun skrev sin første i 1999. De siste månedene har en av de tre stuene i leiligheten fungert som hjemmekontor.

– Det er med en blanding av vemod og tristesse at jeg sluttet, samtidig en boblende spenning for framtida, sier hun og ser ut av vinduene til den store uteplassen bak spisestua.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.