Sinne etter pikant sketsj: - Usmakelig

Under NM i revy ble det harselert med Norges ledende politikere. Abid Raja (V) reagerer på hvor hardt partikollega Trine Skei Grande får gjennomgå.

SE REVYNUMMERET: Et revynummer laget av Bodø-gruppa Asylrevyen, har blitt kritisert for å gå for hardt ut mot kulturminister Trine Skei Grande. Her kan du se innslaget. Video: Asylrevyen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvor langt kan man gå når man harselerer med Norges toppolitikere? Bodø-gruppa Asylrevyens bidrag til nylig avholdte Revyfestivalen på Høylandet, også kalt «NM i revy», får nå mange til å le, men også flere til å se rødt.

I sketsjen «Nyttårstalen», spilt på Stormen kulturhus i Bodø og nylig spilt på «landsfinalen» i Trøndelag, tar Nord-Norge-troppen for seg de mange toppolitiske skandalene som har preget landet i 2018 og 2019.

«Hei, hvor det går»

En revyskuespiller, i rollen som Erna Solberg, holder en oppsummerende nyttårstale, og sceneinnslaget forstyrres av karikerte versjoner av blant annet Per Sandberg og Trond Giske, men den som får hardest medfart er Venstre-leder Trine Skei Grande.

«Fra årsskiftet styrket jeg regjeringen med partiet Venstre for politisk stabilitet og tyngde. Det viste seg raskt at Trine Skei Grande hadde et hjerte for de unge», sier «Erna».

Inn kommer Asylrevyens utgave av Trine Skei Grande, med ei ølflaske i hånda. Hun roper:

«Herreguud, kjedelig bryllup, Æ VIL PULES. Hei, du unggutten der, har du lyst til å være med og forhåndsstemme litt i åkern?» utbryter «Skei Grande», som deretter begynner å synge:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer