- Sint og skuffet

Sier Angelina. Hun har ikke snakket med ektemannen på fem uker.

Angelina Jolie og Billy Bob Thornton går fra hverandre. Forelskelsen mellom Hollywood-stjernene har sluknet, og de to har ikke snakket sammen siden begynnelsen av juni, melder amerikanske medier.

Oscar-vinner Jolie sier i et intervju med bladet US Weekly at hun er sint og skuffet over at den 20 år eldre Thornton ikke har tatt kontakt med henne siden 3. juni, dagen før hun selv fylte 27 år. For tiden har hun det vondt og vanskelig, tilføyer hun.

- Det var et dypt alvorlig forhold, et solid ekteskap. Jeg kan ikke peke på et eller annet og si at det var nettopp det som førte til et brudd, sier Jolie i intervjuet med den neste utgaven av US Weekly, som ikke kommer i salg før 29. juli.

Innholdet i intervjuet ble imidlertid kjent allerede onsdag. Jolie og Thornton har sammen adoptert en liten gutt fra Kambodsja, og stjernen fra filmer som «Lara Croft» og «Girl, Interrupted» sier hun nå vil ofre seg for morsrollen.

Hun tilføyer at Thornton ser ut til å være mest interessert i karrieren som musiker. Siden juni har han og hans band vært på turné gjennom hele USA for å skape blest om sitt nye album «Private Radio».

(NTB)

IKKE LIKE LYKKELIGE NÅ: Dette bildet ble tatt i februar, nå har ikke paret snakket sammen siden begynnelsen av juni.