Sint på TV 2

Nadia Hasnaoui var kraftig forbannet på TV2 for at de vraket lørdagsshowet «Hasnaoui». Nå har NRK kapret den populære programlederen.

TV2 vraket overraskende Nadia Hasnaouis lørdagsshow «Hasnaoui» i begynnelsen av desember. Showet ble tatt av skjermen etter at bare 12 av de 30 planlagte sendingene var ferdige. Programlederen uttalte da at hun var overrasket over avgjørelsen og at det er synd at TV2 ikke satser mer langsiktig. Nå innrømmer hun at det stakk litt dypere enn hun først ga uttrykk for.

- Jeg var kjempeforbannet i et par uker etter at jeg fikk beskjeden. Jeg mente at et slik show trengte mer tid for å sette seg blant seerne, og var uenig i avgjørelsen, sier Hasnaoui til Dagbladet.

Støtte

Da nyheten nådde mediene, var underholdningssjef Tordis Aavatsmark i NRK raskt ute og tilbød Hasnaoui jobb.

- Hun ringte meg da det ble klart at programmet ble tatt av plakaten, og ga meg et tilbud jeg ikke kunne avslå. Men det er ikke med lett hjerte jeg forlater TV2, heller. Det er fantastisk mange bra folk der, sier programlederen. Da hun ble vraket i kanalen, rant det inn med støttemeldinger fra alle avdelinger.

- Det var veldig rørende og hyggelig, og jeg må understreke at jeg ikke bærer nag til noen i TV2.

Hun gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver og er ydmyk over å ha fått tilbudet i NRK.

Elleve år i TV2

- Jeg er veldig stolt. Det er en stor kompliment å få jobb i underholdningsavdelingen i NRK, sier Hasnaoui, som har vært i TV2 de siste elleve åra. Tordis Aavatsmark sier til NRK.no at de allerede er i gang med konkrete planer for Hasnaoui.

Programdirektør Nils Ketil Andresen i TV2 synes det er trist at Hasnaoui forlater kanalen.

- Hun er en meget god og erfaren programleder som vil bli savnet i TV2, sier Andresen.

Hasnaoui begynner i NRKs underholdningsavdeling etter påske.

NY JOBB: Nadia Hasnaoui fikk jobbtilbud i NRK like etter at programmet «Hasnaoui» ble tatt av plakaten i TV2 før jul.