Sint syngedame ble blid

Alanis Morissette slo gjennom med et brak. Så dro hun til India for å lande berømmelsen. Etter to år i yogastilling kom hun tilbake med et sødmefylt mantra kalt «Thank U». Nå har hun tatt av igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Sannheten med suksessen er at den har gjort meg mer åpen som menneske. En periode følte jeg at livet mitt gikk gjennom intellektet, men nå lever jeg gjennom hjertet og følelsene mine, sier dama som fikk en hel generasjon eks-kjærester til å skjelve i buksene med primal-frustasjonen «You Oughta Know».

DEN VERBALE OVERHALINGEN «I'm here to remind you all the mess you left when you ran away» levde som en forbannelse på hitlister verden over, mens folk lurte på hva som skjedde med fyren som stakk halen mellom beina og forlot Alanis Morissette. Og her kommer del to i føljetongen. «Are You Still Mad» heter låta som åpner hennes nye album. Der beklager hun ydmykt at «I shared our problems with anybody».

- Er det samme fyren som får gjennomgå denne gangen også?

- Eh. Nei, det er en annen, sier hun. Vrir seg lett for å skjule en pinlig, men kledelig rødme som stiger oppover ansiktet.

- Jeg hadde mye aggresjon og var forbanna på mange da jeg lagde det forrige albumet. Denne gangen har jeg sluttet å peke på andre og begynt å ta ansvar sjøl.

- Hvordan trivdes eks-kjæresten i gapestokken?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer