Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Siri gifter seg

Neste lørdag gifter Siri Kalvig seg i Oslo Tinghus. - Vi har alt under kontroll, bekrefter populære Vær-Siri, som er svært hemmelighetsfull foran bryllupet. Mens lykken smiler til Siri, fortviler Trond Lykken i fanklubben til den populære meteorologen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er selvsagt glade på hennes vegne - og det er det overordnede målet for oss i klubben. Men vi kan ikke skjule at vi vil felle noen tårer når Siri gifter seg med en som attpåtil ikke er med i fanklubben, sier høvding i Siris fanklubb, Trond Lykken, til Dagbladet.

Siri har lenge vært svært hemmelighetsfull om bryllupet. Det har hun vært siden hun og hennes vordende mann Kjell Erik Østdahl (34) planla den store dagen. Så godt som ingen visste om bryllupet før paret sendte ut invitasjonene i slutten av mai.

Heller ikke høvdingen i Siris egen fanklubb, Trond Lykken, visste at Våland-jenta skulle gifte seg før Dagbladet gjorde ham oppmerksom på faktumet i går.

Ikke invitert

- Dette kommer litt brått på oss i fanklubben, og vi må nå diskutere hvordan vi skal forholde oss til bryllupet. Vi vil uansett ikke legge ned klubben. Vi har jo mange andre ugifte værdamer som nok vil bli mer aktuelle for oss nå, medgir en ulykkelig Lykken.

Han understreker imidlertid at giftermålet til Siri ikke vil få noen dramatiske følger for fanklubben.

Bare de nærmeste får være til stede under vielsen i Oslo Tinghus, men venner og andre kjente av paret får se de to danse brudevalsen, sannsynligvis i et selskapslokale i byen. Rundt 70 gjester er invitert til selve bryllupsfesten.

- Dyktig - og vakker

- Er noen av dere i fanklubben invitert?

- Nei, det tviler jeg på. Siri setter visstnok ikke så stor pris på oss, fortsetter Lykken, som sammen med flere andre startet fanklubben for ett år siden. I dag har klubben noen hundre medlemmer.

- Vi startet klubben fordi hun er en dyktig meteorolog, og hun er flink til å presentere været. Dessuten er hun jo meget vakker, sier en for tida ferierende fanklubbsjef, som imidlertid er fornøyd med at Siri akter å beholde etternavnet sitt.

I vel to år har Siri Margrethe Kalvig vært kjæreste med Kjell Erik Østdahl, som jobber som ingeniør i oljebransjen. Han har vært stasjonert i Stavanger en stund, men han bor på Frogner i Oslo. Paret har foreløpig ikke bestemt seg for hvor de vil bo, men i alle fall i en periode ligger det an til mye pendling.

KLART FOR BRYLLUP: I Oslo Tinghus neste lørdag skjer det: Vær-Siri og Kjell Erik Østdahl vies.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!