Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sirkus Jagger ruller videre

LONDON (Dagbladet): Mick Jaggers kappløp fra seng til seng kan bli en kostbar hobby. Han kjemper nå en desperat kamp for å slippe å betale Jerry Hall 350 millioner kroner i skilsmisseoppgjør.

Jagger hevder de to aldri giftet seg. Det er et utrolig skuespill som pågår rundt Mick Jagger, hans separasjon fra Jerry Hall, oppgjøret og sist men ikke minst om han virkelig er far til babyen som vokser i fotomodellen Luciana Morads mage.

Mick Jagger og Jerry Hall ble smidd i hymens lenker på Bali i 1990. Alle, inklusive Jerry Hall og barna, har trodd at de to virkelig giftet seg etter et alvorlig Mick-sidesprang. Men nå benekter Mick Jagger og hans advokater at de to ble gift.

Lenge sammen

Det religiøse hindubryllupet ble gjennomført, men ikke det formelle og legale. I Indonesia må alle ekteskap formaliseres legalt, og derfor mener Jagger og hans advokater at de ikke ble gift.

- Han kan ha skutt seg selv i foten. Dette utspillet vil provosere domstolen i Storbritannia, og alt vil handle om å skape et skikkelig oppgjør for Jerry Hall og barna, sier advokat Mark Stephens, som representerer Jerry Hall.

Selv om det skulle vise seg at Mick Jagger og Jerry Hall aldri har vært gift, vil sannsynligvis den britiske domstolen legge til grunn at de to har holdt sammen i 21 år og har fire barn sammen.

Jerry Hall har ennå ikke svart på utspillet om at ekteskapet må kjennes ugyldig.

I tillegg må Mick Jagger sannsynligvis også gjennom en tøff kamp med den brasilianske modellen Luciana Morad (29).

DNA-test

Mick Jagger nekter nå for at babyen i frøken Morads mage er hans, og dette kan føre til DNA-test og et rettslig oppgjør.

- Det er litt tidlig å si om dette farskapet blir rettslig avgjort, sier advokat Raoul Felder, som representerer Luciana Morad.

Mick Jagger har en slitsom tid foran seg!

AVSLØRT. Det er dette oppslaget i The Sun som fikk snøballen til å rulle, og Jerry Hall til å kreve skillsmisse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media