Sissel avlyser

Sissel Kyrkjebø avlyser dagens opptreden som julemusikant i Oslo på grunn av sykdom. Hun skulle egentlig sunget i går ettermiddag sammen med Oslo Gospel Choir. Da måtte de kansellere på grunn av kraftig regnvær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Midt under sin hektiske juleturné satte Sissel og det populære gospelkoret av tid til å stille opp for Julemusikantene på Egertorget i Oslo. I dag avlyser Kirkebø på grunn av sykdom, og Oslo Gospel Choir synger ikke uten sin førstesangerinne. Opprinnelig skulle de sunget i går, men det var ikke akkurat stemning for noen utekonsert i regnet i Oslo i går.

For to år siden sto Sissel Kyrkjebø for den store avslutningskonserten for Julemusikantene på Torgalmenningen i Bergen lille julaften - med det resultat at 90 000 kroner havnet i Frelsesarmeens sorte gryte. Dagbladet arbeider med å finne en julemusikant som kan være sykevikar for Sissel i Oslo i ettermiddag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer