Du leser nå Dagbladet Pluss

Sissel Kyrkjebø: - Jeg trengte å lande

Sissel Kyrkjebø har ikke vært synlig på lenge. Nå er hun klar for å stå fram.

MÅTTE LANDE: Sissel Kyrkjebø flyttet til Oslo. Hun hadde behov for å lande. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
MÅTTE LANDE: Sissel Kyrkjebø flyttet til Oslo. Hun hadde behov for å lande. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Hun fikk flere tilbud om å flytte til USA og «make it big». Men Sissel Kyrkjebø (45) sa nei - av hensyn til barna og ønsket om et stille, privat liv. Nå elsker hun livet på Oslo vest.

Hun har solgt seks millioner soloalbum, stått på scenen med Sting, Willie Nelson og Celine Dion, sunget sammen med Plácido Domingo og José Carreras, og medvirket til musikken i «Titanic», en av de største filmene i moderne historie. Og nå sitter Sissel Kyrkjebø her i kroken på et lite bakeri omringet av pensjonister og frognerfruer.

Endelig landet

- Det er koselig å ha et sånt sted som dette, det er nok mitt stamsted for tiden, sier hun.

Hun er tyllet inn i et høstlig skjerf, smiler og er i godt humør. Det er tre år sida hun flyttet hjem til Norge etter 22 år i Danmark. I fjor sommer giftet hun seg på nytt, med Ernst Ravnaas (54), og nå bor de og Sissel døtre, Ingrid (18) og Sarah (15), her på Frogner i Oslo.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.