Sissel og Eddie skilles

Vår egen sølvstrupe Sissel Kyrkjebø og den 25 år eldre danske kjendistrubaduren Eddie Skoller skiller seg etter 11 års ekteskap. Rett før klokka halv ett i natt sendte NTB ut meldingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Verken eks-paret eller noen av deres nærmeste var i natt tilgjengelig for å kommentere pressemeldingen, som Kyrkjebø (34) og Skoller (59) sendte til NTB.

Meldingen ble sendt ut av Sissels manager, Arne Svare, og lød i all korthet slik:

«Vil vi med dette meddele at vi har valgt å flytte fra hverandre. Vi skilles som venner.»

Utilgjengelig

Mer sto det ikke å lese, og Arne Svare gjorde seg også utilgjengelig for kommentar.

Paret har to barn - Ingrid (8) og Sarah (4). Det er ikke kjent hvem som får hovedomsorgen for barna, eller om de har valgt å dele omsorgen likt.

Det er heller ikke kjent om skilsmissen gjør at Sissel flytter tilbake til Bergen og Norge, 12 år etter at hun flyttet til Danmark og 11 år etter at hun giftet seg med Skoller.

Ifølge TV2 Nettavisen skal Sissel nylig ha kjøpt og pusset opp en leilighet i Oslo sentrum.

Tidspunktet for pressemeldingen var neppe tilfeldig valgt: Så seint på natten var samtlige av Kyrkjebøs og Skollers aller nærmeste enten sovende eller utilgjengelige for kommentarer.

Det samme gjaldt ekteparet selv. Skilsmissen kommer som et sjokk på medlemmene av bandet som Sissel Kyrkjebø opptrådte sammen med på sin USA-turné før jul:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.