Sissel og Eddie skilles

Vår egen sølvstrupe Sissel Kyrkjebø og den 25 år eldre danske kjendistrubaduren Eddie Skoller skiller seg etter 11 års ekteskap. Rett før klokka halv ett i natt sendte NTB ut meldingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Verken eks-paret eller noen av deres nærmeste var i natt tilgjengelig for å kommentere pressemeldingen, som Kyrkjebø (34) og Skoller (59) sendte til NTB.

Meldingen ble sendt ut av Sissels manager, Arne Svare, og lød i all korthet slik:

«Vil vi med dette meddele at vi har valgt å flytte fra hverandre. Vi skilles som venner.»

Utilgjengelig

Mer sto det ikke å lese, og Arne Svare gjorde seg også utilgjengelig for kommentar.

Paret har to barn - Ingrid (8) og Sarah (4). Det er ikke kjent hvem som får hovedomsorgen for barna, eller om de har valgt å dele omsorgen likt.

Det er heller ikke kjent om skilsmissen gjør at Sissel flytter tilbake til Bergen og Norge, 12 år etter at hun flyttet til Danmark og 11 år etter at hun giftet seg med Skoller.

Ifølge TV2 Nettavisen skal Sissel nylig ha kjøpt og pusset opp en leilighet i Oslo sentrum.

Tidspunktet for pressemeldingen var neppe tilfeldig valgt: Så seint på natten var samtlige av Kyrkjebøs og Skollers aller nærmeste enten sovende eller utilgjengelige for kommentarer.

Det samme gjaldt ekteparet selv. Skilsmissen kommer som et sjokk på medlemmene av bandet som Sissel Kyrkjebø opptrådte sammen med på sin USA-turné før jul:

- Dette ante jeg ingenting om. Noe mer vil jeg ikke si akkurat nå, sa trommeslager Per Hillestad (som også har har spilt med Morten Harket) til Dagbladet seint i natt.

Eks-September When-bassist Gulleiv Wee, som også spiller i Sissels band, var like uvitende som kollega Hillestad:

- Jeg kjenner ikke til dette, sa Wee, som heller ikke visste om sangstjernen for tida befinner seg i Danmark, Norge eller USA.

Mye fra hverandre

Sissel Kyrkjebø ga rett før jul ut platen «My Heart». Planen er at den skal USA-lanseres i mars. Dato er satt til 9. mars, og artisten skal turnere i 13 amerikanske byer, men muligens er Sissel Kyrkjebø i USA allerede. Da Dagbladet forsøkte å ringe Astrid Diesen, kvinnen som beskrives som Sissel Kyrkjebø Skollers høyre hånd, ble samtalen i natt satt over til en amerikansk svartjeneste.

Ifølge et intervju med Dagbladet - et av hennes aller siste - i slutten av november i fjor, skulle paret feire jul sammen.

De har vært mye fra hverandre den siste tida. Store deler av plata «My Heart» er spilt inn i London, og Sissel har også vært mye i USA i forbindelse med lanseringa det siste året.

Den siste måneden før jul hadde hun forskjellige julekonserter i Norge. Blant annet sammen med Arve Tellefsen i et fullsatt Oslo Spektrum.

GÅR FRA HVERANDRE:</HLF> Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer