Sissel på i solo-seilas i Risør

RISØR (Dagbladet): Sist vi så Sissel Kyrkjebø, var på Roskildes Orange Scene i duett med goth-rockerne Sort Sol. Til høsten går hun og Kringkastingsorkestret tilbake til vestlandsrøttene hennes. Dagbladet møtte Sissel til en liten sommerprat mellom forberedelsene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Morgendagens midnattskonsert under trebåtfestivalen i Risør er den første på sju år hvor Sissel Kyrkjebø alene er den sentrale. De sju åra har hun brukt til å opptre med så vidt forskjellige artister som irene i The Chieftains, stjernetenoren Placido Domingo og hiphophitmakeren Warren G.

Nytt band

Akkurat nå er Sissel mest opptatt av høstens samleplate med turné, og øving med nytt band. I bandet finner vi blant andre bassisten Gulleiv Wee (tidl. September When), trommeslageren Per Hillestad (har jobbet med blant andre a-ha) og koring av Per Øystein Sørensen (fast inventar i Melodi Grand Prix-koret).

- Nå er vi opptatt av å bli samspilt, og det fungerer veldig bra. Det er viktig å ha det godt med dem man jobber med. Det gjelder på alle arbeidsplasser, men er spesielt viktig når man skal underholde og drive med noe kreativt.

Mellom slagene nyter vår utvandrede sangfugl sørlandssommeren på en bryggekant i Risør. En relativt ny erfaring for Sissel.

- Jeg har ikke vært så mye på Sørlandet før. Da jeg var yngre, var vi mest på Østlandet om sommeren, forteller Sissel, som sverger til Nord-Jylland når hun skal på ferie med familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer