Sissel stiller opp - igjen

Midt under sin hektiske juleturné tar Sissel Kyrkjebø seg tid til å stille opp for Julemusikantene på Egertorget i Oslo i dag klokka 16. Sammen med Oslo Gospel Choir skal hun skape julestemning for travle førjulsshoppere.

Lørdag åpnet Sissel og hennes julegjeng sin tiende juleturné på Gjøvik. I går holdt de to konserter i Oslo Spektrum. Neste stopp er Stockholm.

Men da Dagbladet spurte Sissel om hun kunne tenke seg å være julemusikant i år igjen, var det ikke nei i hennes munn.

Midt i konserter og amming tar altså sangfuglen fra Bergen seg tid til å støtte Frelsesarméen, enda en gang.

For to juler siden leverte Sissel den store avlutningskonserten for Julemusikantene på Torgalmenningen i Bergen lille julaften. Bergenserne ble så revet med at 90234 kroner og 50 øre havnet i den sorte gryta til Frelsesarméen. Dermed bidro Sissel til at mange mennesker uten mulighet til å skape seg en bekymringsløs jul selv fikk hjelp av Frelsesarméen. Det kaller vi medmenneskelighet i praksis, Sissel.

Og til publikum: Er du i nærheten av Egertorget i ettermiddag, så stopp opp og putt noen kroner i den sorte gryta. Og få med deg noen liflige juletoner på kjøpet.

DAGENS JULEMUSIKANT: Sissel Kyrkjebø er på juleturné for tiende år på rad, men hun tar seg tid til å synge på Egertorget i dag.