Sissel synger for armeen

Dagbladet og Frelsesarmeen seiler igjen under fellesbanneret Julemusikantene. I fjor fikk våre musikanter inn 100 000 kroner til bruk for folk i hverdagsnød. Vi spår ikke noe resultat i år, men artistlista tilsier at det bør bli stint av kroner i den svarte gryta.

Til Sissels storsenterkonsert i Galleriet, Torgallmenningen, kommer Kyrkjebø sammen med Breistein mannskor. Og vi kan love at her blir det folksomt, ettersom stemmejuvelen ikke så altfor ofte er å høre i Bergen by.

T-bane-Ole

Men allerede i morgen trompeterer Ole Edvard Antonsen , med band, i gang årets «Julemusikant»-serie. Ole Edvard blir å finne i oppgangen fra T-banestasjonen på Egertorget i Oslo fra kl 15.00. Vær der!

Lørdag er det Bjelleklang som skal gjøre den svarte gryta varm på Egertorget kl 13.00. Neste helg stiller både deLillos (fredag 12.12.) og Hellbillies (lørdag 13.12.) på Egertorget. Samme lørdag blir det også musikalsk moro på Hamar når Bowler og barne-TV-gjengen fra «Kykelikokos» skal opptre på Torghjørnet kjøpesenter.

Torsdag 18. desember prøver vi å få Postgirobygget til å skape hygge, fredag 19. desember kan det bli den rustne duoen Ole Paus og Jonas Fjeld , mens det er helt bankers at Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel skal få gamle Egertorget til å vaie lørdag 20. desember.

Dagen etter, den 21., har vi en forespørsel inne til koret Gli Scapoli som vi håper går i orden. Mandag 22. er det østfoldske cowboytoner på Egertorget med Onkel Tuka.

Humant press

Følg med videre utover når Dagbladet prøver å vise et humant ansikt. Det er forsøket verdt, blant annet for å få Åge Aleksandersen, DumDum Boys og Unni Wilhelmsen ut på gata. De skal ikke presses, men det hadde passet Julemusikantene fint. Hot Club de Norvhge , derimot, er i orden, men vi jobber med et passende sted, kanskje Theatercaféen hvis de ringer oss og sier JESS...bare kom.

PS: Vil f.eks. plateselskapene PolyGram, BMG, EMI, Warner, Sony, Sonet og Norske Gram spytte i kroner i gryta, så ta kontakt. Det samme gjelder rikinger som Hegnar, Røkke, Bondevik, Gjelsten og Heyerdahl etc. Nådeløst snille er nemlig vårt mellomnavn.

<B>JULEMUSIKANT:</B> Sissel Kyrkjebø synger til inntekt for Frelsesarmeen hjemme i Bergen lille juleaften. Hun er en av de mange artistene som stiller opp som julemusikant.