- Sist jeg var på date var i regi av P3 for ti år siden

Else Kåss Furuseth (35) mener hun er mer tafatt på privaten.

SINGEL: Else Kåss Furuseth er kjent for å by på seg selv som standupkomiker, skuespiller, reporter og programleder. Men hun røper at hun ikke er like vågal privat. Her er utenfor Feelgood sine lokaler i Nydalen i Oslo.  Foto: Lars Eivind Bones
SINGEL: Else Kåss Furuseth er kjent for å by på seg selv som standupkomiker, skuespiller, reporter og programleder. Men hun røper at hun ikke er like vågal privat. Her er utenfor Feelgood sine lokaler i Nydalen i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Sist jeg var på date var i regi av P3 for ti år siden. Det høres nesten uetisk ut, men jeg går bare på date om jeg får penger for det, sier Else Kåss Furuseth og drar en av sine mange latterkuler.

Den 35 år gamle komikeren ble for alvor kjent for sine mange sprell i TV2-programmet «Torsdag Kveld fra Nydalen». Komikeren har nå eget ukentlig program på samme kanal, «Det er lov å være blid med Else», som hun ble nominert til årets Komiprisen for.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer