KOMMENTARER

Kropp:

Siste gang jeg handler badetøy på H&M

Hei, Hennes og Mauritz. Hva med å faktisk stå for verdiene dere hevder å ha, og ikke bare bruke det som en del av markedsføringen?

Foto: Shane Partridge/REX/NTB scanpix
Foto: Shane Partridge/REX/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Bredt sortiment, lave priser og en ikke-forstyrrende betjening lokker meg ofte til Hennes og Mauritz når jeg trenger nytt under- og badetøy.

På førstnevnte innkjøp er jeg en rutinert traver, som for lengst har lært hvilke truser jeg er komfortabel i, og at spiler på BH-en ikke er min greie (det gjør jo bare vondt).

Badetøy-shopping har derimot alltid vært en mer krevende prosess. Hvert år surrer jeg fram og tilbake i avdelingen som en hodeløs høne (sammen med x-antall andre hodeløse høns), på jakt etter den ene bikinitrusa som jeg håper ikke strammer for mye på hofta, eller overdelen som faktisk holder puppene mine på plass.

Prosjekt underdel har jeg gitt nye forsøk, igjen og igjen og igjen. I år var siste gang.

Som så mange andre, har jeg et tullete kompleks. Nei, det er ikke «høyt hårfeste» bak øret (sorry Sophie Elise), men bare den gode, gamle hofta.

Jeg tenker lite på det i dag, men i tenåra hadde jeg en sjuk tanke om at de var altfor breie - og drømte om å «operere dem smalere» (hva faen). Heldigvis kom jeg på bedre tanker, og har slått meg til ro med den, helt normale, kroppsfasongen jeg har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer