Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Siste jente ut

Den siste «Idol»-jenta forsvant ut av TV2-konkurransen fredag kveld. Rebecca Ludvigsen (16) sang nesten som Lene Marlin, men seerne har et mannlig idol.

De er nesten popidoler, David Pedersen (16), Kurt Nilsen (24) og Gaute Ormåsen (19). De tre unge guttene står igjen etter at 3500 unge ville bli norges nye idol.

I kveld synger de «Blame It On The Boogie» i «Gullruten».

- Jeg har hørt rykter om at Thomas Numme kommer til å bli stemt ut i «Gullruten», sa Kurt i går kveld. De tre skal opptre sammen med en dansegruppe.

- Så slipper jeg å danse, sa Gaute.

Ikke overrasket

Rebecca er den jenta som har sunget seg lengst i konkurransen. - Jeg kommer til å savne dem sånn, sier hun og ser på de andre tre. Hun håper hun kan holde kontakt med Idol-gjengen. Rebecca vil fortsette å synge, men foreløpig blir det bare på musikklinja på skolen i Trondheim.

- Det har ikke vært noen stor pågang fra plateselskapene akkurat, sier hun. I går syntes hun at det var greit at hun røyk ut.

- Jeg var ikke fornøyd med den første sangen.

Favorittene

David synes det verste med hele konkurransen er å vente på resultatet. Men han hadde ingen grunn til å grue seg. Jentefavoritten fikk nok stemmer, men var ikke helt fornøyd selv. - Jeg satt bak og hørte hvor vanvittig bra de andre tre sang. Fikk litt dårlig selvtillit av det, og det gikk ut over sangen, sier David.

Favoritt-Kurt sang «It's A Perfect Day», og det ble det. Han fikk en stor nok andel av de nesten 263000 stemmene som ble ringt inn til TV2. Kurt får bare skryt, men er likvel nervøs hver fredag.

- Jeg kvier meg hver gang jeg skal på scenen. Frykten er at jeg skal glemme teksten, sa Kurt.

- Bedre enn Westlife

Ole Evenrud mente at «Idol», med sine pene mennesker og bra stemmer var bedre underholdning enn konserten med West Life i går kveld.

UT MED REBECCA: Kurt Nilsen, (f.v.), Rebecca Ludvigsen, David Pedersen og Gaute Ormåsen etter at gårsdagens spennende «Idol»-avstemning var over. Rebecca måtte ut og dermed er det bare gutter igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media