Siste kveld med gjengen

Firkløveret bak Teatersport på Blå gir i kveld publikum det siste avgjørende slaget - med knockout rett i lattermusklene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gruppa Teatersport Oslo består av Thorbjørn Harr, Helén Vikstvedt, Harald Eia og Jan-Paul Brekke. I to semestre har de i jazzklubbens lokaler diktet opp morsomheter på sparket, med publikum som instruktører. I kveld blir siste gang.

Det du får på Blå er egentlig ikke Teatersport, hvor to lag konkurrerer, men impro-teater. De fire komikerne samspiller og finner på ting i farta, etter innspill fra publikum.

For eksempel kan publikum bli bedt om å gi et tema for en ballett, komme med en historisk hendelse som får en spesiell vri på scenen, eller skrive replikker på papirlapper som blir lest opp og må flettes inn i handlingen på tilfeldige tidspunkt.

Men gruppa er også gamle champions i det første faget, de ble nordiske mestere i Teatersport før flere av dem ble kjente navn.

Og i sin travle kjendistilværelse har de tatt seg tid til kveldene på Blå, rett og slett fordi de synes det er morsomt. Noe som vises på scenen. Da er det like greit at de må improvisere, for øving hadde det blitt lite tid til.

Altså siste sjanse - I alle fall i denne omgang. Men den fantasifulle gjengen har stått opp av asken før, så kanskje kan vi håpe på et senere comeback.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer