Siste mote for Mick Jagger

LONDON (Dagbladet): Mick Jagger elsker modeller, og siste mote for Rolling Stones-sangeren er Sophie Dahl (24), sist sett som blikkfang for parfymen Opium. Jagger var tidligere gift med modellen Jerry Hall, og han har barn med modellen Luciana Morad.

Sophie, datterdatter av forfatteren Roald Dahl, og Jagger skal ifølge The Sun denne helga være observert sammen i Paris, noe som har fått Dahls samboer gjennom mange år, filmskaperen Griffin Dunne, til å be Sophie flytte ut. Han føler seg lurt og bedratt ettersom Sophie flere ganger har benektet at hun har en affære på si.

Ett år siden

- Hun har vært oppløst i tårer etter at det nå ble slutt mellom henne og Griffin, dette var noe hun ikke ville. Men hun har bare seg selv å takke ettersom hun behandlet ham på denne måten. Hun har vært indiskré om affæren med Jagger, og nå må hun betale prisen, sier en venn av modellen til avisa The Sun.

Sophie og Jagger skal ifølge The Sun ha begynt å treffe hverandre for et år siden, også da i Paris under moteuka.

Tunga i halsen

- Mick hadde tunga langt nede i halsen hennes hele kvelden, sier en som var til stede under moteuka til avisa The Sun.

Mick Jagger kan ikke sies å være et forbilde, men han bor fortsatt sammen med ekskona Jerry Hall i snobbestrøket Richmond, sjøl om Jerry har fått seg en ny kjæreste. Jagger på sin side lever rock og roll og glade dager, blant annet betaler han 80 000 kroner per måned i barnebidrag til den brasilianske modellen Luciana Morad. Paret har sønnen Lucas sammen. Dette sidespranget var dråpen som fikk Jerry Hall til å takke for ekteskapet og be om skilsmisse.

PÅ HUGGET: Mick Jagger.
JAGGERS OPIUM: Sophie Dahl. Her fra London fashion week i februar.