Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Siste norgestur for Scorpions

Hardrock-legendene holder avskjedskonsert på Telenor arena i desember.

Siste tur: Det tyske bandet Scorpions er nå ute på sin avskjedsturne. 10. desember kommer de til Norge og Telenor Arena. Foto: Eric Gaillard / Reuters / Scanpix
Siste tur: Det tyske bandet Scorpions er nå ute på sin avskjedsturne. 10. desember kommer de til Norge og Telenor Arena. Foto: Eric Gaillard / Reuters / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det tyske hardrock-bandet Scorpions har holdt på siden 1965 og har solgt over 100 millioner plater på verdensbasis. Men nå er det snart slutt.

- Det kommer til å bli en minneverdig og sterk opplevelse når de nå reiser ut på turne for siste gang, og skal vise for en siste gang at musikken lever videre selv om de nå legger opp som band , sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic soul i en pressemelding.

Rockelegendene nærmer seg nå enden på den to år lange avskjedsturneen «Final Sting World Tour», som avsluttes i Olympiahallen i Munchen den 17. Desember i år.

Men uka før, 10. Desember, entrer de tyske rockerne scena i Telenor Arena, der det norske publikummet får en siste sjanse til å gaule med på «Wind of cahnge», «Bad Boy Running Wild» og «Still Loving You»

Ifølge pressemeldingen har Scorpions spilt over 5000 konserter i 80 land, og var pionerer når det kom til å utforske nytt rocketerritorium som Asia og Sør-Amerika.

- Det er ikke mange band som har holdt på så lenge og så sterkt gjennom 40 år, som fortsatt leverer fantastiske show, og vi er stolte over å kunne samle fansen til en siste konsert også i Norge, sier Osmundsvaag.

Arrangøren informerer om at billettsalget starter onsdag 24. oktober.