Siste nytt om Spice Girls-gjenforeninga: - Vil skje raskere enn dere aner

Mel B hinter om ny musikk fra krydderjentene. 

KLAR FOR GJENFORENING: Sammen med Geri Horner og Emma Bunton skal Melanie Brown (bildet) puste nytt liv i Spice Girls med en ny utgivelse. I et ferskt intervju avslører Brown, bedre kjent som Scary Spice, at gjenforeninga er like rundt hjørnet. Foto: Faye Sadou / AdMedia / NTB Scanpix
KLAR FOR GJENFORENING: Sammen med Geri Horner og Emma Bunton skal Melanie Brown (bildet) puste nytt liv i Spice Girls med en ny utgivelse. I et ferskt intervju avslører Brown, bedre kjent som Scary Spice, at gjenforeninga er like rundt hjørnet. Foto: Faye Sadou / AdMedia / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I år er det 20 år siden Spice Girls slo gjennom med brakhiten «Wannabe», som forøvrig er verdens mest gjenkjennbare låt.

Allerede i fjor ga Melanie «Mel B» Brown (41) uttrykk for at hun ikke ønsket å la jubileet gå ubemerket hen, og hintet om en mulig gjenforening av supergruppa.

Ut fra et intervju i søndagsutgaven av Daily Star å dømme er det bare for Spice Girls-fans å rense ørene: En ny singel skal etter sigende være rett rundt hjørnet.

- Det kommer en kunngjøring veldig, veldig snart. Raskere enn dere alle aner, sa 41-åringen nylig til den britiske avisa, ifølge International Business Times.

Mer om supergruppa: Hva skjedde etter Spice Girls?

To har takket nei

I tillegg til singelutgivelse ryktes det om en gjenforeningskonsert i anledning 20-årsjubileet.

Full gjenforening blir det imidlertid ikke. Både Melanie «Mel C» Chisholm (42) og Victoria «Posh Spice» Beckham (42) har gjort det klart at de ikke vil være en del av Spice Girls anno 2016.

Dermed er det nevnte Mel B, samt Geri «Ginger Spice» Horner (44, tidl. Halliwell, journ. anm.) og Emma «Baby Spice» Bunton (40), som puster nytt liv i Spice Girls.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer