<strong>FESTIVAL I FROGNERBADET:</strong> Bildet er tatt i 2011, da Eric Clapton var blant artistene som gjestet Norwegian Wood. Foto: Jacques Hvistendahl
FESTIVAL I FROGNERBADET: Bildet er tatt i 2011, da Eric Clapton var blant artistene som gjestet Norwegian Wood. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

Siste sjanse til å vinne Norwegian Wood-billetter

Svar på en enkel quiz og vær med i kampen om dagspass til Arcade Fire, Kent og John Mayer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet og Norwegian Wood-festivalen i Frognerbadet i Oslo gir deg muligheten til å vinne dagspass til alle de tre konsertdagene.

Det eneste du må gjøre er å svare på tre enkle spørsmål - én quiz for hver festivaldag (se lenker nedenfor).

Konkurranse torsdag Torsdag 12. juni, da kanadiske Arcade Fire og engelske White Lies åpner årets Norwegian Wood-festival.

FØLG DAGBLADET PÅ SPOTIFY:

• I den første konkurransen, som vi lanserte i går, kan du vinne to dagspass til torsdag 12. juni.

Konkurranse fredag 13. juni - en helsvorsk kveld i Frognerbadets amfi med Kent øverst på plakaten, Stockholm-bosatte Ane Brun fra Molde og Violet Road fra Kåfjord og Tromsø.

• Trykk her for å ta Norwegian Wood-quizen der du kan vinne dagspass til fredag 13. juni.

Konkurranse lørdag Avslutningsdagen 14. juni er den amerikanske gitarhelten John Mayer headliner, supplert av Passenger, James Vincent McMorrow og up-and-coming Marie Munro.

• Trykk her for å ta Norwegian Wood-quizen der du kan vinne dagspass til lørdag 14. juni.

Få spillelista her Dagbladets musikkredaksjon har plukket ut en spilleliste i Spotify med godbiter fra samtlige Norwegian Wood-artister.

Du kan følge Dagbladet på Spotify ved å trykke her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer