Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Skam»

Siste «Skam»-episode utsettes

«Skam»-finale med eid-feiring lørdag.

Mot slutten: Spenningen rundt hva som skjer med Sana (Iman Meskini) og de andre i "Skam" utløses lørdag. Foto: NRK
Mot slutten: Spenningen rundt hva som skjer med Sana (Iman Meskini) og de andre i "Skam" utløses lørdag. Foto: NRK Vis mer

(Dagbladet): Lurer du på hvordan det går med Sana og de andre rollefigurene i «Skam», må du sannsynligvis vente til lørdag før du får svaret.

Mens «Skam»-episodene vanligvis legges ut i sin helhet fredager, ligger det an til at det blir en dags ekstra ventetid for de som gleder seg til den aller siste episoden i den fjerde og siste sesongen.

NRK sine nett-tv-sider står det at episode ti av «Skam» blir tilgjengelig lørdag.

«Det kan jo se ut som Sana har invitert til eid-feiring på lørdag, så den som venter får se», opplyser presseansvarlig i NRK Nathalie Sprus.

«Skam»-jentene: Etter fire sesonger er det duket for den store «Skam»-finalen. Foto: NRK
«Skam»-jentene: Etter fire sesonger er det duket for den store «Skam»-finalen. Foto: NRK Vis mer

Etter å ha vært nede i en bølgedal, har «Skam» -interessen tatt seg kraftig opp i det siste. Begge de to siste ukene har over en million unike brukere besøkt hjemmesiden der enkeltklipp og hele episoder legges ut.

Denne sesongen har kretset rundt Sana (Iman Meskini) og hennes problemer i vennskap og kjærlighet. Det er særlig de gryende følelsene mellom henne og Yousef (Cengiz Al) som har vært i fokus mot slutten av denne sesongen.

Innspillingen av en amerikansk versjon av «Skam» skal etter planen starte nå i sommer.

INNSPILLING: Dagbladet oppdaget at «Skam» spilte inn scener til sesong 4 på Hasle T-banestasjon. Video: Jonas Pettersen / Dagbladet Les mer her: Vis mer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media