Siste vinter med Vår

TV2 mister to av sine absolutt største trekkplastre i løpet av et halvt år: Vår Staude og Siri M. Kalvig går begge ut i mammaperm. Men du har likevel mye å glede deg til på TV. Her er noen av godbitene.


MAMMA MIA FOR EN TV-VÅR: Vår Staude tar sin andre mammaperm fra TV2, mens Siri M. Kalvig debuterer.

Vår Staude og Nils Gunnar Lie er «ankere» i nyhetssendingene også etter nyttår. Men omkring påsketider skiller de lag. Vår Staude tar mammaperm fra april, og dermed forsvinner en av TV2s mest populære og profilerte medarbeidere på mammaperm for andre gang.

Største suksesser
Nå jobbes det med vikarplaner. TV2 vil ha en nye kvinne sammen med Nils Gunnar Lie, som i første omgang fortsetter fram til august.
Morten Sandøy, Siri Lill Mannes og Jan Lohne deler vårens helgesendinger mellom seg.

- Vi kan ikke love bedre vær, men bedre værmeldinger. Våre værpresentasjoner er under kontinuerlig utvikling, og de skal forbedres også neste år. Men det skjer neppe noen store forandringer rett over nyåret. Vi leverer vær både til TVNorge og TV2. Når vi gjør forandringer, må det skje sammen med TV2 og TVNorge, sier Siri M. Kalvig, direktør i TV2s værselskap Storm Weather Center.

Om fire måneder forsvinner hun fra skjermen. Familieforøkelse ventes i mai.

Ingen vikar
- Jeg skal ha mammapermisjon, men et helt år blir det muligens ikke, sier Kalvig, som er blant TV2s aller største suksesser.

- Vi vet ikke hvordan vi praktisk skal ordne detaljene omkring permisjon, men det må vi finne ut av rett over nyåret. Det blir antakelig ingen vikar på TV-skjermen, men vaktplanen blir selvsagt forandret for de andre værpresentørene, sier Siri M. Kalvig. Hun har også ledet programmet «Eksotisk 2» med mellom 200 000 og 300 000 seere. Hva som skjer med dht programmet er heller ikke avklart.