Siste vinter med Vår

TV2 mister to av sine absolutt største trekkplastre i løpet av et halvt år: Vår Staude og Siri M. Kalvig går begge ut i mammaperm. Men du har likevel mye å glede deg til på TV. Her er noen av godbitene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MAMMA MIA FOR EN TV-VÅR: Vår Staude tar sin andre mammaperm fra TV2, mens Siri M. Kalvig debuterer.

Vår Staude og Nils Gunnar Lie er «ankere» i nyhetssendingene også etter nyttår. Men omkring påsketider skiller de lag. Vår Staude tar mammaperm fra april, og dermed forsvinner en av TV2s mest populære og profilerte medarbeidere på mammaperm for andre gang.

Største suksesser Nå jobbes det med vikarplaner. TV2 vil ha en nye kvinne sammen med Nils Gunnar Lie, som i første omgang fortsetter fram til august. Morten Sandøy, Siri Lill Mannes og Jan Lohne deler vårens helgesendinger mellom seg.

- Vi kan ikke love bedre vær, men bedre værmeldinger. Våre værpresentasjoner er under kontinuerlig utvikling, og de skal forbedres også neste år. Men det skjer neppe noen store forandringer rett over nyåret. Vi leverer vær både til TVNorge og TV2. Når vi gjør forandringer, må det skje sammen med TV2 og TVNorge, sier Siri M. Kalvig, direktør i TV2s værselskap Storm Weather Center.

Om fire måneder forsvinner hun fra skjermen. Familieforøkelse ventes i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer