SISTE: Forlik mellom Hellbillies og Levanger vel

Hemmelig avtale.

UTE AV VERDEN: Det  ble ingen rettssak mellom Hellbillies og Levanger vel. Nå er det inngått et forlik om hemmelig innhold. Foto: Bjørn Langsem 
UTE AV VERDEN: Det  ble ingen rettssak mellom Hellbillies og Levanger vel. Nå er det inngått et forlik om hemmelig innhold. Foto: Bjørn Langsem  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er inngått forlik mellom det folkelige bandet Hellbillies og Levanger vel. Konflikten var nær ved å havne i retten, og var berammet Oslo tingrett på nyåret.

Konflikten munnet ut i forståelsen av en kontrakt. Bandet mente seg snytt for flere hundre tusen kroner.

- Godt fornøyd

- Begge parter er godt fornøyd med forliket. Partene er enige om en konfidensialitetsklausul, og derfor har jeg ikke anledning til å si noe annet at vi er glad for at saken er ute av verden.

Det sier Levanger vels advokat Rolf Christensen i Steinkjeradvokatene.

Forrige måned ble det kjent at Hellbillies gikk til søksmål mot Levanger vel på 863 450 kroner etter en konsert på Levangermartnan i august 2015. Grådig, mente Trond Blindheim, sosiolog, reklamemann og rektor ved Høyskolen Kristiania.

Uenighet om billetter

Fordi arrangøren visstnok solgte flere billetter enn bandet mente det hadde avtale om, krevde Hellbillies 863 450 kroner i tillegg til honoraret på 300 000 kroner.

Dette ville påført velet et stort underskudd.

Levanger vel nekter for at det ble solgt om lag 4000 billetter, som Hellbillies hevdet - men rundt 2500 billetter. Bandet mener det hadde en avtale om salg av 1500 billetter, og krevde derfor en stor del av konsertoverskuddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer