Siv Jensen kaster seg over erotisk litteratur

Bokserien «Fifty Shades of grey» har solgt 20 millioner eksemplarer på verdensbasis.

- BEFRIENDE:  FrP-topp Siv Jensen har lest den første boka i Fifty Shades of grey-serien. Hun klarte ikke å legge den fra seg, og beskriver leseropplevelsen som befriende.  Bildet er tatt i forbindelse med en reportasje hvor Jensen forteller om at hun har vært stuepike.
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
- BEFRIENDE: FrP-topp Siv Jensen har lest den første boka i Fifty Shades of grey-serien. Hun klarte ikke å legge den fra seg, og beskriver leseropplevelsen som befriende. Bildet er tatt i forbindelse med en reportasje hvor Jensen forteller om at hun har vært stuepike. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg hadde problemer med å legge den fra meg, og leste den ut på et par dager. Nå skal jeg skaffe meg de to neste, sier Frp-leder Siv Jensen til Dagbladet.

Hun snakker om boka «Fifty shades of grey», som har gått som en farsott i utlandet. Boka er en erotisk historie om en kvinnelig student, som blir forført og dominert av en velykket mann.

Ifølge Daily Mail har trilogien av britiske E. L. James solgt svimlende 20 millioner eksemplarer internasjonalt. De tre bøkene i trilogien kaprer hver sin topplassering på New York Times' bestselgerliste,  og i England har den første boken blitt den mestselgende pocketboka noensinne etter at den utkonkurrerte Harry Potter for tre uker siden. Seriøse forlag verden over har valgt å publisere boken.

- Befriende å lese Gyldendal har kapret de norske rettighetene, og nå jobber tre oversettere på spreng for å få ferdig en norsk versjon til lanseringen i september.

Som Dagbladet skrev i mai, blir de norske titlene hetende «Fifty Shades: Fanget», «Fifty Shades: Bundet» og «Fifty Shades: Fri».

Jensen fikk sitt engelske eksemplar av ei svigerinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer