Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sivert Høyem og Paradise

Sivert Høyem avlyser alle konserter med nytt band: - Jeg forlater Paradise

Avlyser en rekke konserter.

VANSKELIG: Sivert Høyem kunngjorde selv at han forlater bandet Paradise, som følge av at det har vært problematisk å kombinere prosjektet med andre ting. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG: Sivert Høyem kunngjorde selv at han forlater bandet Paradise, som følge av at det har vært problematisk å kombinere prosjektet med andre ting. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Bandet Paradise skulle egentlig opptre på en rekke festivaler i sommer, deriblant Bergenfest, Øya og Parkenfestivalen.

Det kommer ikke til å skje. Vokalist Sivert Høyem (42), kjent fra Madrugada og egne soloprosjekter, annonserer nå at han forlater bandet. Det melder nettsiden Musikknyheter.

Grunnen skal være at han hadde problemer med å kombinere gruppa med sine andre prosjekter.

- Jeg beklager å melde at jeg forlater Paradise på grunn av vanskeligheter med å kombinere bandet med mine andre prosjekter og det at trommeslager Rob Ellis nylig forlot bandet, forteller han i en uttalelse.

Derfor vil all turnering bli innstilt, og bandet er foreløpig lagt på is.

- Det er fremdeles mulig at det vil bli gitt ut musikk fra Paradise i framtida. Takk for all støtte så langt, avslutter Høyem.

Bandet ble startet med Rob Ellis og Bob McVey. De hadde også med bassist Simone Butler. Bandet slapp sin første EP i fjor høst.

Musikerne har alle hatt suksessfulle karrierer utenom bandet. Ellis har blant annet vært musiker for PJ Harvey, og er involvert i flere band. McVey har på sin side turnert verden rundt som gitarist med blant andre Warren Ellis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling