Sivert Høyem og Paradise

Sivert Høyem avlyser alle konserter med nytt band: - Jeg forlater Paradise

Avlyser en rekke konserter.

VANSKELIG: Sivert Høyem kunngjorde selv at han forlater bandet Paradise, som følge av at det har vært problematisk å kombinere prosjektet med andre ting. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG: Sivert Høyem kunngjorde selv at han forlater bandet Paradise, som følge av at det har vært problematisk å kombinere prosjektet med andre ting. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bandet Paradise skulle egentlig opptre på en rekke festivaler i sommer, deriblant Bergenfest, Øya og Parkenfestivalen.

Det kommer ikke til å skje. Vokalist Sivert Høyem (42), kjent fra Madrugada og egne soloprosjekter, annonserer nå at han forlater bandet. Det melder nettsiden Musikknyheter.

Grunnen skal være at han hadde problemer med å kombinere gruppa med sine andre prosjekter.

- Jeg beklager å melde at jeg forlater Paradise på grunn av vanskeligheter med å kombinere bandet med mine andre prosjekter og det at trommeslager Rob Ellis nylig forlot bandet, forteller han i en uttalelse.

Derfor vil all turnering bli innstilt, og bandet er foreløpig lagt på is.

- Det er fremdeles mulig at det vil bli gitt ut musikk fra Paradise i framtida. Takk for all støtte så langt, avslutter Høyem.

Bandet ble startet med Rob Ellis og Bob McVey. De hadde også med bassist Simone Butler. Bandet slapp sin første EP i fjor høst.

Musikerne har alle hatt suksessfulle karrierer utenom bandet. Ellis har blant annet vært musiker for PJ Harvey, og er involvert i flere band. McVey har på sin side turnert verden rundt som gitarist med blant andre Warren Ellis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer