Sivertsen angrep Tufte Johansen i «Åpen post»

I går kveld skulle TV-seerne møtt Kenneth Sivertsen som gjest hos Harald Eia og Bård Tufte Johansen i NRK-programmet «Åpen Post». Innslaget ble imidlertid altfor sterk kost for NRK. Etter at Sivertsen blant annet hadde gitt Tufte Johansen en susende ørefik og knust vannglass, ble det besluttet å ta seansen ut av programmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eias stump i K-rådet

Omstridt

- Kenneth Sivertsen er blitt syk, og kan ikke komme, sa programvert for «Åpen post» Bård Tufte Johansen til TV-publikum i går kveld. Slik skjulte han det pinlige opptrinnet i studio under opptaket tidligere på kvelden.

Slo Bård

Dagbladet, som var til stede i studio, både så og hørte smellet av ørefiken Sivertsen tildelte programlederen. - Det kan hende jeg gikk over streken, men Harald Eia og Bård Tufte Johansen er jævlig frekke selv. Jeg følte meg fadenivoldsk nok til å være minst like gal som dem, sier Kenneth Siversen.

Han understreker overfor Dagbladet at han setter stor pris på humoren til Eia og Tufte Johansen.

Samme stil

- Men kanskje gikk jeg litt for langt. Jeg spruta kaffe på en av dem og knuste et par glass - det var alt, sier Sivertsen. Han reagerer sterkt på at intervjuet med ham i «Åpen post» ikke ble sendt i går.

- Hva jeg kunne ha gjort uten å bli for frekk, kan jeg ikke forstå. De fyrene der vil helst ha gjester som de kan drite ut og som ikke får slippe til med det de har å si, slik de gjorde med Herborg Kråkevik i forrige uke. Jeg tenkte jeg skulle kjøre samme stil som dem, men da ble de litt rare, sier Sivertsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer