Sivertsen angrep Tufte Johansen i «Åpen post»

I går kveld skulle TV-seerne møtt Kenneth Sivertsen som gjest hos Harald Eia og Bård Tufte Johansen i NRK-programmet «Åpen Post». Innslaget ble imidlertid altfor sterk kost for NRK. Etter at Sivertsen blant annet hadde gitt Tufte Johansen en susende ørefik og knust vannglass, ble det besluttet å ta seansen ut av programmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eias stump i K-rådet

Omstridt

- Kenneth Sivertsen er blitt syk, og kan ikke komme, sa programvert for «Åpen post» Bård Tufte Johansen til TV-publikum i går kveld. Slik skjulte han det pinlige opptrinnet i studio under opptaket tidligere på kvelden.

Slo Bård

Dagbladet, som var til stede i studio, både så og hørte smellet av ørefiken Sivertsen tildelte programlederen.
- Det kan hende jeg gikk over streken, men Harald Eia og Bård Tufte Johansen er jævlig frekke selv. Jeg følte meg fadenivoldsk nok til å være minst like gal som dem, sier Kenneth Siversen.

Han understreker overfor Dagbladet at han setter stor pris på humoren til Eia og Tufte Johansen.

Samme stil

- Men kanskje gikk jeg litt for langt. Jeg spruta kaffe på en av dem og knuste et par glass - det var alt, sier Sivertsen.
Han reagerer sterkt på at intervjuet med ham i «Åpen post» ikke ble sendt i går.

- Hva jeg kunne ha gjort uten å bli for frekk, kan jeg ikke forstå. De fyrene der vil helst ha gjester som de kan drite ut og som ikke får slippe til med det de har å si, slik de gjorde med Herborg Kråkevik i forrige uke. Jeg tenkte jeg skulle kjøre samme stil som dem, men da ble de litt rare, sier Sivertsen.

Sivertsen fikk i går signaler fra Kirkelig Kulturverksted, som har produsert den siste plata hans, om at innslaget med ham som gjest ikke kom til å bli sendt.

Ferdig med NRK

- Jeg kan love at det blir lenge til jeg kommer til å sette mine bein i en forestilling som har med NRK å gjøre. Jeg klarer meg godt uten dem.

- I morgen skal jeg være gjest hos Hallvard Flatland i programmet «Fredagsbørsen» på TV2, sa Sivertsen til Dagbladet seint i går kveld.

- Vi spiller alltid inn mer enn vi kan bruke til «Åpen post» og tar ut det vi er minst fornøyde med. Denne gangen tok vi ut intervjuet med Kenneth Sivertsen, sier prosjektleder Charlo Halvorsen i NRK, som ikke vil kommentere saken ytterligere.

Bård Tufte Johansen ønsket heller ikke å kommentere opptrinnet.

FOR STERK: Dette fikk du aldri se i «Åpen Post» i går kveld: Kenneth Sivertsen som blan annet knuste glass og ga Bård Tufte Johanesen en ørefik. Dette ble for sterkt for NRK, som fjernet innslaget fra programmet etter opptak.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer