Sivertsen angrep Tufte Johansen i «Åpen post»

I går kveld skulle TV-seerne møtt Kenneth Sivertsen som gjest hos Harald Eia og Bård Tufte Johansen i NRK-programmet «Åpen Post». Innslaget ble imidlertid altfor sterk kost for NRK. Etter at Sivertsen blant annet hadde gitt Tufte Johansen en susende ørefik og knust vannglass, ble det besluttet å ta seansen ut av programmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eias stump i K-rådet

Omstridt

- Kenneth Sivertsen er blitt syk, og kan ikke komme, sa programvert for «Åpen post» Bård Tufte Johansen til TV-publikum i går kveld. Slik skjulte han det pinlige opptrinnet i studio under opptaket tidligere på kvelden.

Slo Bård

Dagbladet, som var til stede i studio, både så og hørte smellet av ørefiken Sivertsen tildelte programlederen. - Det kan hende jeg gikk over streken, men Harald Eia og Bård Tufte Johansen er jævlig frekke selv. Jeg følte meg fadenivoldsk nok til å være minst like gal som dem, sier Kenneth Siversen.

Han understreker overfor Dagbladet at han setter stor pris på humoren til Eia og Tufte Johansen.

Samme stil

- Men kanskje gikk jeg litt for langt. Jeg spruta kaffe på en av dem og knuste et par glass - det var alt, sier Sivertsen. Han reagerer sterkt på at intervjuet med ham i «Åpen post» ikke ble sendt i går.

- Hva jeg kunne ha gjort uten å bli for frekk, kan jeg ikke forstå. De fyrene der vil helst ha gjester som de kan drite ut og som ikke får slippe til med det de har å si, slik de gjorde med Herborg Kråkevik i forrige uke. Jeg tenkte jeg skulle kjøre samme stil som dem, men da ble de litt rare, sier Sivertsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.