Sjarmerende om rock-karriere

Alt i alt ei koselig bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Trond Granlund har satt mange spor etter seg i det norske kulturlivet. Få norske artister, hvis noen i det hele tatt, har utgitt flere plater enn ham i Norge. I løpet av en mer enn en tretti år lang karriere har han kommet med godt over sneset på egen hånd, i tillegg til filmmusikk, samlinger med femtitallsrock, og mer til.

For noen få år siden kom han også med en biografi med tittelen «På vei mot rock’n’roll», og som om det ikke er nok; her er en oppfølger.

Lavere tempo

I likhet med forgjengeren er også «Kommer tid, kommer råd» illustrert i fire fulle farger, og er en fryd for øyet. Og mens den forrige boka syntes noe hektisk i formen med mange musikere, bandutskiftninger, plater og det ene med det andre, så virker denne roligere. Kanskje fordi denne boka for det meste omhandler ett band, som kaller seg sjøl De Tatovertes Bataljon.

Boka er en fargerik blanding av minnebok og dagbok over Granlunds karriere de siste seks åra, for det meste ført i pennen av ham sjøl. Litt hjelp har han hatt. Medmusiker Jan Olav Holthe har skrevet dagbok, som Granlund har fått publisere ganske fritt fra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer