Sjarmerer på «Senkveld»

Nils-Ingar Aadne (29) får folk til å le. Sånt legger damene merke til.

MORSOM: Nils-Ingar Aadne er det nye komiske innslaget i det populære tv-programmet «Senkveld» på tv2. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
MORSOM: Nils-Ingar Aadne er det nye komiske innslaget i det populære tv-programmet «Senkveld» på tv2. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke mye som gjør Nils-Ingar Aadne (29) pinlig berørt, men komplimenter fra damene får ham til å rødme. Aadne er det nye tilskuddet i «Senkveld med Thomas og Harald».

Der skal gladgutten få seerne til å le.

- Det er gøy å få folk til å le, og dette er en veldig spennende mulighet, sier Aadne til Dagbladet om den nye jobben.

Mye oppmerksomhet Moromannen har levd av komikerdrømmen i seks år, og er vant til å by på seg selv. Han forteller at han sjelden blir flau. Med unntak av da han får spørsmål om oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

- Ja, dette syns jeg er flaut, ler han.

Aadne røper at han er singel og at han får henvendelser på Facebook fra damer som vil på date. Men det virker farlig.

- Jeg har ikke sett så nøye på det, men det hadde vært skummelt. Jeg vet jo ikke hvem de er! Det er hyggelig med komplimenter da, sier han.

Fine ord får han også fra programleder Harald Rønneberg, som synes komikeren er en morsom, varm og trivelig kar.

- Det eneste som er litt irriterende for Thomas og meg er vel at han er såpass pen som han er, men det er jo bra for sexappealen til «Senkveld». Den har vært dalende de siste åra, sier Rønneberg.

Tull og tøys Det er store sjanser for at du har sett Aadne før. På stand-up scenen Latter i Oslo, eller på tv-skjermen i «Komiker i arbeid». Nå har han overtatt stafettpinnen etter den populære komikeren Truls Svendsen i «Senkveld».

- Jeg vet at folk savner Truls, og det var jeg hundre prosent forberedt på. Men nå er det min tur. Jeg gjør min greie og håper folk liker det, sier han.

29-åringen er opprinnelig en gårdsgutt fra Andebu i Vestfold, men bor i Oslo. Der blir han nå gjenkjent på gata.

SEXY: Harald Rønneberg (t.h) mener Aadne er kjekk og gir programmet sexappeal. Her med makker Thomas Numme. Foto: Eirik Helland Urke
SEXY: Harald Rønneberg (t.h) mener Aadne er kjekk og gir programmet sexappeal. Her med makker Thomas Numme. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

-  Jeg har aldri hatt noe brennende ønske om å bli kjendis. Men jeg ønsker jo et publikum og at folk skal se det jeg gjør, sier Aadne.

Travel Når han nå er med i et av landets mest sette tv-programmer, er ønsket blitt oppfylt. «Senkveld»-eventyret startet en gang da han var gjest på showet. Aadne sjarmerte hele redaksjonen, og spesielt Rønneberg, som han hadde jobbet med tidligere.

- Vi ble sittende backstage å tulle og ha det gøy. Da de spurte var jeg ikke i tvil, det er et spennende prosjekt og jeg hadde lyst til å jobbe med dem, forteller han. 

Hele «Senkveld»-gjengen har tatt imot komikeren med åpne armer.

- Thomas og Harald er åpne for nye ting, selv om de har holdt på veldig lenge. Vi håper det kommer mye gøyale ting fremover, sier han.

Aadne har flere prosjekter på gang og er en opptatt fyr. Mellom «Senkveld», stand-up, og produksjonen av en ny sesong av «Komiker i arbeid», blir det lite tid til annet.  

Men har du tid til kjæreste?

- Alle har tid til det. Ingen har det så travelt, sier komikeren.