Sjarmerte Charmed i senk

Tre unge jenter kom i dag helt fra Uppsala i Sverige for å møte sine store forbilder, den norske jentegruppa Charmed. Og de fikk audiens og en ekslusiv førpremiere på gruppas nye låter.

Dagbladet.no var flue på veggen da tolvåringene Cecilie, Lovisa og Madelene fikk møte sine store idoler i kveld. De tre jentene hadde tatt toget til Oslo med et mål for øye, å få møte Charmed. For en av de tre var det ikke første gang, men det var langt fra så dramatisk som sist hun var i Norge for å møte den norske gruppa som slo gjennom i Grand Prix i fjor vår.

Ukjente i Sverige

Cecilie Johansson ble sjarmert i senk da hun så Charmed opptre under den internasjonale Grand Prix-finalen i Stockholm i fjor, og endte på 11. plass. Gruppa sang «My Heart Goes Boom», og det gjorde også hjertet til Cecilie da hun så dem danse på fjernsynskjermen.

Da Cecilie hørte at gruppa hadde laget en CD, var hun ikke treg med å komme seg til platebutikken, men der ble skuffelsen stor. Albumet til Charmed var kun utgitt i Norge, ikke engang en singel var å oppdrive i Sverige. Redningen ble mamma Kerstin, som fikk bestilt debut-CD'en til Charmed fra Norge til sin unge datter.

Kom på sykebesøk

Unge Cecilie bestemte seg for å lære mer om Charmed. Hun samlet sammen det hun kunne av informasjon fra internett, og tok kontakt med gruppas plateselskap i Norge. Etter mye om og men fikk hun til en avtale om å treffe jentene i fjor høst. Flybilletter ble bestilt og mor ble med til Oslo. Men på flyturen fra Sverige til Gardermoen ble Cecilie alvorlig syk. Da flyet landet bar det rett til Rikshospitalet der Cecilie ble innlagt. Hva med drømmemøtet med Charmed? Ville alle planene gå i vasken?

Nei, det gjorde de ikke. Uten at Cecilie visste noe, dukket Charmed opp ved sykesengen. Turen til Oslo kunne ikke endt bedre. Hun fikk autografer og tatt bilder, i tillegg til at hun fikk overrakt sine egne gaver.

Tok med venninner

Cecilie har siden i fjor holdt kontakten med Charmed mens de har vært på turné i Kina, Tyskland og Norge. Gruppa har solgt 17 000 eksemplarer av debutalbumet, og jobber i disse dager i studio med et nytt album.

I dag traff Cecilie Charmed igjen, og denne gangen hadde hun med to andre venninner som er blitt Charmed-fans.

- Vi er utrolig smigret over interessen fra disse jentene. Vi visste ikke at noen i Sverige kjente til oss, før i Cecilie tok kontakt i fjor, sier jentene i Charmed til Dagbladet.no.

Nå håper de at en singel fra deres neste album kan bli utgitt i Sverige, og ikke bare i Norge.

- Hva er det du liker ved Charmed?

-Jeg vet ikke riktig. Det er alt. De ser så snille ut, og er det også, sier Cecilie til Dagbladet.no.

Førpremiere

Da de seks jentene traff hverandre i dag hadde de mye og snakke om. Cecilie og venninnene planlegger å lage en fanklubb i Sverige, og Charmed hadde med en ekstra overraskelse.

- Vi har tatt med et opptak av det som trolig blir vår neste singel. Dere skal få høre den først, helt eksklusivt, sa Charmed, før Dagbladet.no måtte gå.

  • Før-premieren av låta «I am going back» fikk ikke Dagbladet.no høre, kun de aller mest trofaste tilhengerne av gruppa med Charmed-jentene Oddrun Valestrand, Hanne Haugsand og Marit Strømøy.
CHARMED MED FANS: Fra venstre Oddrun, Marit, Cecilie, Lovisa, Madelen og Hanne. Et stort øyeblikk for alle.