Sjarmerte Charmed i senk

Tre unge jenter kom i dag helt fra Uppsala i Sverige for å møte sine store forbilder, den norske jentegruppa Charmed. Og de fikk audiens og en ekslusiv førpremiere på gruppas nye låter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet.no var flue på veggen da tolvåringene Cecilie, Lovisa og Madelene fikk møte sine store idoler i kveld. De tre jentene hadde tatt toget til Oslo med et mål for øye, å få møte Charmed. For en av de tre var det ikke første gang, men det var langt fra så dramatisk som sist hun var i Norge for å møte den norske gruppa som slo gjennom i Grand Prix i fjor vår.

Ukjente i Sverige

Cecilie Johansson ble sjarmert i senk da hun så Charmed opptre under den internasjonale Grand Prix-finalen i Stockholm i fjor, og endte på 11. plass. Gruppa sang «My Heart Goes Boom», og det gjorde også hjertet til Cecilie da hun så dem danse på fjernsynskjermen.

Da Cecilie hørte at gruppa hadde laget en CD, var hun ikke treg med å komme seg til platebutikken, men der ble skuffelsen stor. Albumet til Charmed var kun utgitt i Norge, ikke engang en singel var å oppdrive i Sverige. Redningen ble mamma Kerstin, som fikk bestilt debut-CD'en til Charmed fra Norge til sin unge datter.

Kom på sykebesøk

Unge Cecilie bestemte seg for å lære mer om Charmed. Hun samlet sammen det hun kunne av informasjon fra internett, og tok kontakt med gruppas plateselskap i Norge. Etter mye om og men fikk hun til en avtale om å treffe jentene i fjor høst. Flybilletter ble bestilt og mor ble med til Oslo. Men på flyturen fra Sverige til Gardermoen ble Cecilie alvorlig syk. Da flyet landet bar det rett til Rikshospitalet der Cecilie ble innlagt. Hva med drømmemøtet med Charmed? Ville alle planene gå i vasken?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer