- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under årets «Oscar»-utdeling. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Oscar 2019

Sjarmerte TV-seerne med intim duett

Bradley Cooper var nervøs før han entret scenen med Lady Gaga under Oscar-utdelinga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et av høydepunktene fra Oscarutdelingen natt til mandag var da Bradley Cooper og Lady Gaga sang «Shallow» fra filmen «A Star Is Born».

Nummeret begynner med at de går sammen opp fra plassene sine i salen og Cooper setter seg på en krakk foran et piano. Etterhvert setter Lady Gaga seg ved pianokrakken og spiller med, mens de synger sammen. Mot slutten av nummeret setter Cooper seg ved siden av henne og de deler mikrofon i det de synger refrenget sammen til slutt.

Selv om Bradley Cooper er en dreven skuespiller, var både rollen som regissør og sanger nytt for han.

- Jeg kunne ikke synge før jeg var med i filmen, så tanken på å synge foran så mange mennesker er ganske nervepirrende, sa Cooper til Entertainment Tonight under DGA Awards tidligere i februar.

På den røde løperen før Oscar-utdelinga var han derimot litt roligere.

- Jeg var livredd for fem dager siden. Men vi har jobbet hardt og jeg håper vi gir folk det de vil høre, sa han til Access Hollywood rett før prisutdelingen.

Ble med på scenen

Under et show Lady Gaga holdt i Las Vegas i slutten av januar, satt Cooper i publikum. Plutselig spør Lady Gaga fra scenen om han vil bli med å synge «Shallow». Til publikums store glede hopper Cooper opp på scenen.

I noen dager senere fortalte han til underholdningskanalen E! at han egentlig var livredd.

- Jeg ba til Gud om at jeg ikke måtte ødelegge showet hennes. Hun hadde holdt et fantastisk show i to timer, og alt jeg håpet på var at jeg skulle treffe tonene, fortalte han etter hendelsen.

<strong>VANT:</strong> Lady Gaga vant sin aller første Oscar for låta «Shallow». Foto: ROB LATOUR/REX/SHUTTERSTOCK
VANT: Lady Gaga vant sin aller første Oscar for låta «Shallow». Foto: ROB LATOUR/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer

Beste originale sang

Kort tid etter den intime opptredenen, fikk låta prisen for beste originale sang.

- Dette er hardt arbeid. Det handler ikke om å vinne, men om å ikke gi opp, sa en rørt Lady Gaga da hun mottok sin aller første Oscar.

Både Lady Gaga og Bradley Cooper var nominert til beste hovedrolle, men ingen av de stakk av med seieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer