Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sjarmoffensiv fra Tatu

Tatu beklaget i går sin gretne framferd tidligere i uka. De var slitne etter en lang togtur fra Moskva.

RIGA (Dagbladet): I går hadde Tatu nye prøver, og både sangen og dansen satt mye bedre enn sist. Etterpå ankom Elena Katina (18) og Julia Volkova (18) pressekonferansen iført matchende fangedrakter.

- Vi er i mye bedre humør i dag. Vi har fått sett litt av byen i finværet, og shoppet litt. På pressekonferansen tirsdag var vi fryktelig slitne etter en lang togtur fra Moskva, sier jentene.

Mens de andre artistene trekker et titall journalister på sine pressekonferanser, er salen stinn av flere hundre mennesker når Elena og Julia entrer podiet.

Alle vil vite om jentene planlegger skandale i morgendagens finale .

- Vi har ingen trumfkort i ermet, vi aksepterer og respekterer reglene for konkurransen og skal følge dem, sier Tatu-manager Ivan Sjapovalov.

Mens jentene hvisker og fniser til hverandre, tar den russiske delegasjonslederen Elena Arkhipova ordet.

- Det er mange som spør hvorfor vi valgte å la Tatu representere Russland i årets EuroSong. Det har en enkel forklaring: Disse to er verdens beste musikalske produkt for øyeblikket, sier Arkhipova selvsikkert.

Tatu topper bookmakernes lister over finalevinneren.

OMRINGET: Elena Katina og Julia Volkova har alltid et stort pressekorps på slep.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media