Sjefen vil slutte i «CSI»

William Peterson truer med å slutte i den populære tv-serien «CSI».

«CSI» er den mest sette dramaserien på amerikansk tv med over 28 millioner seere. Det er TVNorge som viser serien her hjemme. «CSI» handler om gjeng krimteknikere på mer eller mindre grufulle oppdrag i Las Vegas. Gruppen ledes av Gil Grissom (William Peterson) som også er medprodusent av serien.

Men Peterson sier i et intervju med Playboy at han er drittlei tv-selskapet CBS\' sjefer og deres avleggere av originalserien. «CSI: Miami» er allerede en suksess, og nå kommer kanskje «CSI: New York» også.

- Ikke så bra

- Vi holder på 81ste episoden akkurat nå. Det er mange. Jeg kommer til å holde på så lenge jeg juridisk må. Så er det slutt, sier Peterson ifølge New York Post.

Det betyr i slutten av neste år, mener Peterson.

Eller det kan bety om tre år, slik CBS ser det.

Peterson kritiserte oppstarten av «CSI: Miami» fordi han fryktet utvanning av originalen.

- De kan gjøre showet fem ganger uka med fem forskjellige besetninger. Men så lenge de ikke har mine folk, klarer de ikke å gjøre så bra, sier Peterson til Playboy på nett. som har lagt ut en liten del av intervjuet.

- Spille lik

Peterson er heller ikke nådig mot makta i CBS og «CSI». Tv-sjefen Les Moonves og produsenten Jerry Bruckheimer og Peter Sussman burde spilte lik i showet er Petersons forslag.

- Du får spørre konene deres om de er overbevisende som lik.

<B>POPULÆR GJENG: «CSI» er enormt populært i USA og banker de fleste andre tv-serier i støvlene.