Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sjefredaktør Harald Haave forlater Se og Hør

Holder løftet han ga seg selv for fem år siden.

HAR SAGT OPP: Sjefredaktør Harald Haave har sagt opp jobben i Se og Hør. 
Foto: Mette Møller / Dagbladet
HAR SAGT OPP: Sjefredaktør Harald Haave har sagt opp jobben i Se og Hør. Foto: Mette Møller / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Se og Hørs sjefredaktør Harald Haave har sagt opp stillingen i Norges største ukeblad. Det melder Aller media i en pressemelding.

- Står ved mitt ord Haave ble ansatt som assisterende sjefredaktør i Se og Hør i oktober 2005, og overtok sjefsstolen i november to år seinere.

- Da jeg tok over som sjefredaktør sa jeg til meg selv at jeg ville bruke de neste fem år av mitt liv på den utfordrende og spennende jobben. Nå er de årene gått og jeg står ved mitt ord — til meg selv, sier han i pressemeldingen.

- Alt har sin tid, også det å finne et egnet tidspunkt til å fratre. Nå ser jeg frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver innen journalistikk, PR og kommunikasjon. Jeg er stolt av hva vi har fått til. Alt ligger til rette for mange spennende år fremover for min etterfølger. 

Leter etter etterfølger Se og Hør har allerede startet prosessen med å finne Haaves etterfølger.

 -Haave har gjort en flott jobb, og han har vært viktig for Se og Hør, i en periode med store endringer for blader og magasiner. Harald vil stå i stillingen ut oktober. Vi regner med å ha en løsning innen utgangen av oktober, sier direktør Tore Sannum i pressemeldingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media