Sjekk de hoftene!

Emil Flatø har lest MANN uten forsidepiker.

MANNs ideal: Aksel Lund Svindal er ironisk nok den første mannen på forsiden av MANN. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
MANNs ideal: Aksel Lund Svindal er ironisk nok den første mannen på forsiden av MANN. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PÅ KORNET: Etter 17 år på markedet som hoffleverandører av sexy covere med kjente norske kvinner, gjør magasinet MANN nå helomvending og rydder plass til barske norske menn på sine forsider, står det i et presseskriv.

Ganske riktig pryder Aksel Lund Svindal det første coveret av et nytt & bedre MANN.

Han er fin. Og definitivt barsk. Jeg noterer meg fornøyd at jeg også kan ha skjorta åpen fra nå av, så jeg får vist den ikke ubetydelige brystmanken min. Men jeg må huske å brette opp kragen neste gang jeg tar på dressen. I framtida må jeg nok smile litt mer tilbakeholdent. Og de fyrstikklårene mine, de må jeg gjøre noe med.

Jeg blar. Neste gang jeg har kebabmage skal jeg blande meg en banan-appelsindrikk. Eller helst holde meg unna kebaben overhodet, og holde meg til misosuppe, valnøtter og zink.

Mmm, sink.

Om jeg vil se høyere ut enn mine 174 cm (det vil jeg vel?) bør jeg gå mer i nålestriper. Om jeg vil unngå overfall må jeg nesten lære meg å gå som en mann, ikke som et offer, med besluttsomme, sikre, barske skritt. Om jeg vil berike sexlivet bør jeg kjøpe en egen sovekupé på Bergensbanen (er det lov?). Den representerer både et nytt sted å ha sex, som i tillegg er i bevegelse - og derfor vil gi ekstra dynamikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer