Sjekk de skjeggete stjernene

Kjørte samme stil.

BARSK: Både Tjeltas samboer Mads Ousdal, Tobias Santelmann og Aksel Hennie gikk for fullgrodd skjegg på kveldens feiring. Foto: NTB Scanpix
BARSK: Både Tjeltas samboer Mads Ousdal, Tobias Santelmann og Aksel Hennie gikk for fullgrodd skjegg på kveldens feiring. Foto: NTB ScanpixVis mer

HAUGESUND (Dagbladet): Nå i kveld feirer den norske filmbransjen seg selv med Amanda-utdelingen under Filmfestivalen i Haugesund.

I løpet av kvelden skal blant annet prisene for årets beste film og beste skuespillere deles ut. Solveig Kloppen har også fått ansvar for å lede det TV 2-sendte showet.

Fra tidligere er det kjent at storfilmen «Kon-Tiki» har fått hele åtte nominasjoner til den norske filmprisen, blant dem Beste film, Beste mannlige hovedrolle og Beste regi.

De har dermed stor sjanse for å hanke med seg noen priser i kveld.

Kjendisene ankom også den røde løperen i praktfullekjoler og var klar for festen.

Både Tjeltas samboer Mads Ousdal, Tobias Santelmann og Aksel Hennie gikk for fullgrodd skjegg på kveldens feiring.

Aksel Hennie gikk i også ut i et intervju tidligere i kveld og sa at Tobias Santelmann bløffer om hvor lite jern han pumper.

- Nei er du gal! Jeg trener ikke like mye som Aksel Hennie. Da hadde jeg også delt bilder av kroppen min, sier Tobias Santelmann.

«Kon Tiki»-skuespilleren som i kveld kan vinne Amanda-pris som beste nykommer har fått med seg at Hennie villig viser fram sin for tida usedvanlig muskuløse overkropp på nettet.

Begge jobber for tida i Ungarn og spiller inn den påkostede Hollywood-filmen «Hercules» - i kveld møttes de på den røde løperen.