Sjekk den nye Lisbeth Salander

De første bildene av Rooney Mara som Stieg Larsson-helten.

USA-UTGAVEN: Rooney Mara spiller Lisbeth Salander i Hollywood-produksjonen The Girl With The Dragon Tattoo, regissert av anerkjente David Fincher. Faksimile: W Magazine
USA-UTGAVEN: Rooney Mara spiller Lisbeth Salander i Hollywood-produksjonen The Girl With The Dragon Tattoo, regissert av anerkjente David Fincher. Faksimile: W Magazine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

David Fincher regisserer den amerikanske filmversjonen av Stieg Larssons «Milleniumtrilogi», under tittelen «The Girl With The Dragon Tattoo».

Nå er de første bildene av skuespilleren som skal spille Lisbeth Salander, det 25 år gamle stjerneskuddet Rooney Mara, publisert - sammen med en større reportasje i W Magazine.

Gjennomhullet Den vevre Mara har måttet gjennomgå en ganske voldsom forvandling for å tilfredsstille regissør Finchers visuelle krav til rollefiguren.

- Jeg hadde ikke en gang hull i ørene, og de satte fire i hvert øre. Det var det som gjorde mest vondt, sier Mara til W Magazine.

Men skuespilleren er også blitt piercet i lepper, øyne, nese og brystvorter. Øyenbrynene er blitt bleket, og håret farget svart og klippet i en serie ujevne mønstre.

Låste seg inne med bøkene - Før jeg leste bøkene trodde jeg ikke at jeg orket å ta rollen. Men jeg låste meg inne en uke og leste alle bøkene, og bestemte meg for at jeg virkelig ville bli Lisbeth Salander, sier hun til bladet.

Fincher har en serie gode filmer på CV-en, blant andre «Seven», «Fight Club» og den nå Oscar-aktuelle «The Social Network».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer