Morsdag-flause:

Sjekk denne Snapchat-tabben!

God farsdag! Eller ... vent litt.

GOD FARSDAG: Team Snapchat Norge sendte søndag ut følgende videomelding til sine brukere: Ha en fin farsdag. 12. februar er imidlertid mors store dag, ikke far. Foto: Skjermdump Snapchat
GOD FARSDAG: Team Snapchat Norge sendte søndag ut følgende videomelding til sine brukere: Ha en fin farsdag. 12. februar er imidlertid mors store dag, ikke far. Foto: Skjermdump Snapchat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Gratulerer med dagen til alle fedre der ute, var meldinga norske brukere av det sosiale mediet Snapchat mottok i morgentimene søndag.

Vel og bra det, det er bare et lite problem. Det er morsdag i dag, ikke farsdag.

GOD FARSDAG: Eller ... vent litt. Slik så hele meldingen Team Snapchat sendte ut til sine norske brukere i morges. Skjermdump Snapchat
GOD FARSDAG: Eller ... vent litt. Slik så hele meldingen Team Snapchat sendte ut til sine norske brukere i morges. Skjermdump Snapchat Vis mer

Like etter klokka 07 i morges tikket det nemlig inn en såkalt «snap» fra Team Snapchat til alle norske brukere. Noen joviale Snapchat-spøkelser som ser ut til å være på festlig lag, ønsket alle en «God farsdag».

«Godt forsøk»

Tabben har ikke gått upåaktet hen hos norske Snapchat-brukere.

På Snapchat Norges Facebook-sider er det mange som har lagt igjen en melding til bildedelingstjenesten og gjør dem oppmerksom på tabben.

«Tror samtlige fedre setter pris på to dager kun for ham men mistenker et par mødre blir litt fornærmet om den eneste morsdagen blir feiret for far», skriver én norsk bruker.

Andre er mer ironiske.

«Godt forsøk» og «good job you guys» er blant tilbakemeldinge på Snapchat-tabben.

«God farsdag dere»

Snapchat Norge har ikke 09.50 søndag morgen lagt ut noen uttalelse på de samme Facebook-sidene. Det er imidlertid ikke utenkelig at de kan finne på å rette opp feilen, slik én bruker påpeker.

«Tror dere burde gjøre om snapen dere sender ut».

Andre bruker anledningen til å ønske fedre der ute en god dag, om enn med ironiske undertoner

«God farsdag dere», bemerker én og har lagt ved en rekke emojier som hylgråter av latter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer