SUPERSTJERNER PÅ BESØK: Erle (15), Charlotte (5) og Madeleine (3), fikk seg en kjempeoverraskelse da det kom svært uventet og celebert besøk på døra. Video: TV Norge / Foto: Privat Vis mer

Sjekk hvem som ringte på hos Erle (15), Charlotte (5) og Madeleine (3): - De måtte lage guacomole til tacoen

Røa-familie fikk overraskelsesbesøk av to av Norges største popstjerner.

(Dagbladet): Døtrene til Anette Thoen Mehren (42) og samboer Daniel Bækkelund Haskel (31), Erle (15), Charlotte (5) og Madeleine (3), fikk seg en gedigen overraskelse forrige fredag da det kom svært uventet og celebert besøk på døra.

- De er alle fans, men 5-åringen er skikkelig blodfan, og to minutter før det ringte på spurte hun helt tilfeldig om vi kunne sette på musikken til Marcus og Martinus i stua, forteller en lattermild Anette til Dagbladet.

Hemmelig plan

For i forbindelse med lørdagens premiere på den selvtitulerte tv-dokumentaren om de to artisttvillingene fra Trofors i Nordland, bestemte nemlig Marcus og Martinus Gunnarsen (15) seg for å gjennomføre et aldri så lite stunt. Sammen med et kamerateam tok de turen til Røa i Oslo for å besøke en familie på fem som alle er svorne tilhengere.

Se klippet øverst i saken.

En hemmelig avtale var gjort mellom de to musikerne og mor og far, men barna visste ingenting, før det ved 17-tida plutselig ringte på døra. Der sto to av Norges mest kjente artister for å være med på familiekosen.

- He he. De ante null og niks, ble helt satt ut og sto der som gigantiske spørsmålstegn. Hva er det muttern driver med nå, tenkte de nok, forteller Anette.

- Hadde det kjempefint

- Eldstemann synes egentlig at vi var ganske døve foreldre, og skjønte først svært lite av hvorfor vi på død og liv skulle holde henne hjemme akkurat denne kvelden, men vi ble tilgitt kort tid seinere, sier hun.

Da det første sjokket hadde lagt seg var det tid for de vanlige familiesyslene.

- Marcus og Martinus sklei rett inn i familien, og det var masse latter og moro. Vi hadde det kjempefint sammen. De måtte selvfølgelig lage guacomole til tacoen, for det gjør barnas venner når de er på besøk, forteller Anette.

Tok bilder

Utover kvelden pratet de om alt fra ishockey til skolegang, får Dagbladet opplyst.

- Venninnene til Erle hylte på Snapchat, men hjemme hos var alt egentlig overraskende normalt. Marcus og Martinus er to utadvendte, fine karer, og vi er en sosial familie, så samværet gikk kjempefint.

Etter noen timer var besøket over, men kvelden ble selvfølgelig godt dokumentert.

- Så klart vi måtte ta bilder. Ved kveldens ende var de minste både slitne og lykkelige, og Charlotte gledet seg stort til å fortelle alle i barnehagen om hva som hadde skjedd, sier Anette.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Marcus og Martinus.

KOSTE SEG: Marcus og Martinus med Charlotte (5), Erle (15) og Madeleine (3). Foto: Privat
KOSTE SEG: Marcus og Martinus med Charlotte (5), Erle (15) og Madeleine (3). Foto: Privat Vis mer