Sjekk når spillene kommer ut!

Ny, daglig oppdatert slippliste for spill på Dagbladet.no.

• Sjekk utgivelseslista!

(Dagbladet.no): Det er alltid frustrerende å ikke vite når spillet du har ventet lenge på kommer ut her til lands.

Amerikanske datoer har ingen relevans - og i de fleste tilfellene heller ikke de britiske. Derfor presenterer Dagbladet.no nå en slippliste for samtlige dataspill som gis ut i Norge.

Daglig oppdaterte, norske datoer

Listen utarbeides av spillnettstedet Gamer.no, og oppdateres daglig. Alle spillene som er planlagt utgitt i Norge - samt spill helt tilbake til 2001 - er oppgitt med pinlig nøyaktige, helnorske slippdatoer.

I listen finner du samtlige spill som kommer - også til Nintendo DS, PlayStation Portable og nestegenerasjons spillkonsoller. Du kan søke spesifikt etter en spilltittel, eller bla deg nedover for å se hvilke spill som kommer ut når.

- Så oppdatert som overhodet mulig

- Det knyttes ofte veldig mye usikkerhet rundt slippdatoer på spill i Norge. Erfaringsmessig er det få som vet at utgivelsesdatoene i Norge, USA og England ofte kan variere med dager, uker eller måneder både den ene eller den andre veien, forteller sjefredaktør Tor-Steinar Tangedal i Gamer.no.

- Dette er imidlertid vi i Gamer.no klar over, og er derfor i daglig kontakt med leverandører av spill i Norge for å holde våre utgivelseslister så oppdatert som overhodet mulig. Vi er svært fornøyde med å kunne levere utgivelsesdatoer til Dagbladet.no slik at enda flere spillinteresserte til en hver tid vet når favorittspillet er å finne i norske butikkhyller, forteller Tangedal.

Utgivelseslisten vil alltid være lett tilgjengelig via knappen du ser øverst på siden her.

Her er en faksimile fra Dagbladet.nos daglige oppdaterte liste over <a href="http://www.dagbladet.no/spill/utgivelser/">norske utgivelsesdatoer for spill.</a>