Sjekk ut Rune Rudberg som sleip førsteelsker

Sa ja til Coctail Slippers.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I mer enn ti år har oslojentene i Coctails Slippers levert fengende garasjerock. Nå er favorittbandet til Little Steven plateklare - og på bowling med selveste Rune Rudberg.

I morgen slippes plata «People Talk», og vi musikkvideoen til låta «Sleepless» har jentene fått med seg en dansebandvokalist med et visst rykte og en viss sjarm. 

- Etter en spillejobb, satt vi og snakket om hvordan vi kunne lage en kul video. Kvinnen i denne låta er jo håpløst forelsket, og hvem kunne spille mannen hun er så forelsket i? Da var da Runes navn dukket opp, sier vokalist Silje Hope, med artistnavnet Hope.

- Rune var den første på lista vår. Rune var også den eneste vi spurte, sier Piper eller Thea Sofie Melberg.

- Og da kunne jo ikke jeg si nei. Jeg sa ja med en gang, og var ikke sikker på om jeg hadde tenkt meg om før jeg svarte, sier Rune Rudberg.

Drømmen om Rune Hope (Silje Hope som er vokalist), Piper (Thea Sofie Melberg på keyboard), Bella Donna (Bente Konstanse Larsen på trommer), Aurora De Morales (bassisten Lill Hallbakken) og Rocket Queen (gitaristen Stine Bendiksen) ble signert av Steven Van Zandt i 2007, og har hatt god eksponering i «Lillyhammer». Men i den nye videoen er det bare Rune Rudberg som gjelder.  - Jeg har hatt en drøm om dette helt siden jeg hørte «Ut mot havet» som lita jente. Rune er jo Norges eneste ekte rockestjerne, sier Lill Hallbakken/ Aurora De Morales.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer