Sjekk ut våre nye tegneserier!

«Wulffmorgenthaler», «Skavlans Ark» - og en and med downs syndrom.

TEGNESERIEFIGUR: Fredrik Skavlan (44) er Skandinavias ubestridte talkshowkonge, men han har flere talenter enn som så. Fra i dag blir hans egen tegneseriestripe «Skavlans ark» fast innslag i Dagbladet annenhver dag. Foto: Agnete Brun
TEGNESERIEFIGUR: Fredrik Skavlan (44) er Skandinavias ubestridte talkshowkonge, men han har flere talenter enn som så. Fra i dag blir hans egen tegneseriestripe «Skavlans ark» fast innslag i Dagbladet annenhver dag. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Dagbladet har satset hardt på gode tegneserier de siste åra, og i dagens avis presenterer vi tre splitter nye serier på side 54 og 55.

Danske «Wulffmorgenthaler» har tidligere vært å se i Aftenposten, mens Fredrik Skavlans «Skavlans ark» blant annet har dukket opp i Dagbladet Magasinet.

Vår tredje nye stripe er mer ukjente «Downs Duck».

- Stripe for alle Fredrik Skavlan er altså ikke bare Skandinavias talkshowkonge, han har også et tegnetalent og er i besittelse av en underfundig humor som kommer til uttrykk gjennom «Skavlans ark».

Selv sier han til Dagbladet at stripa bør passe for alle.

- Jeg jobber stort sett med målgruppa «alle», nesten uansett hva jeg gjør. Ubeskjedent nok, sier talkshowkongen.

- Hvordan vil du beskrive serien?

- Ikke som en serie, men som enkelte tegninger ut ifra et tema som ble gitt meg fra Dagbladet. Handlingsrommet var med andre ord begrenset, noe som faktisk gjør det lettere - ikke vanskeligere - å finne på noe, sier Skavlan.

Frekke dansker Den mest kjente av de nye stripene er sannsynligvis «Wulffmorgenthaler», som lages av de to danskene Mikael Wulff og Anders Morgenthaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer