Sjekk Ylvis backstage hos Ellen DeGeneres

Slapper av i revekostyme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ylvis-brødrene var gjest hos talkshow-dronninga Ellen DeGeneres i Los Angeles i natt, norsk tid.

Der fikk gutta spesialbehandling av hovedpersonen selv, i tillegg til at de fikk mye mer tid med stjerna enn først ventet.

Og ikke bare ble det avsatt mye tid med Ellen og filmteamet. De nyslåtte verdensstjernene fra Norge laget blant annet jubalong i garderoben.

- Ellen ga oss ekstra mye tid, jublet Ylvis, til Dagbladet etter innspillingen, før de måtte videre på møte med toppsjefene i plateselskapet Warner.

Den yngste av de to brødrene, Bård Ylvisåker har også lagt ut et privat bilde fra tiden backstage på sin Instagram- og Twitter-profil.

Iført det legendariske revekostymet og med teksten:
«Revekostyme - Ellen Style. Alt er større i USA.», ble også bergenserens melding «retweetet» av selveste Ellen DeGeneres.

På Instagram har over 3200 trykket liker på bildet til Ylvisåker.

Til Dagbladet forklarte også gutta at de var svært nervøse før de skulle opptre med talkshow-dronninga.

- Vi var livredde for å drite oss ut som «foreigners» og sitte der i sofaen å knote på norsk, sier de to, i det de kommer heseblesende ut fra det enorme området som rommer film- og tv-studioet Warner Brothers, der hitshowet Ellen Show filmes.

Låta klatrer også sakte, men sikkert opp på de internasjonale musikklistene, mens musikkvideoen nærmer seg 40 millioner klikk på Youtube i skrivende stund.

GRATIS FRUKT: Her er Ylvis-gutta på bakrommet til Ellen DeGeneres. Faksimile: TVNorges Facebook-side fra «I kveld med Ylvis».
GRATIS FRUKT: Her er Ylvis-gutta på bakrommet til Ellen DeGeneres. Faksimile: TVNorges Facebook-side fra «I kveld med Ylvis». Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer