Sjekker hverandre

TV3-bruden Ann-Kristin Gresby og TVNorges ungkarskvinne Janniche Adolfsen ville aldri byttet roller og tv-kanal.

Ann-Kristin Gresby (27) ble meldt på «Ungkarskvinnen» av venninnene sine, og var på intervju til programmet, men er glad for at hun til slutt endte opp med å være brud i TV3-programmet «Bill.mrk: Bryllup».

-  For meg ble det helt feil å være med på noe jeg ikke hadde meldt meg på selv, sier hun.

TV-kampen

I kveld skal Gresby og Janniche Adolfsen (26) komme ett skritt videre i å finne en livsledsager.

«Ungkarskvinnen» på TVNorge fikk en knallstart med 196 000 seere. «Bill.mrk.: Bryllup» hadde 60 000 seere på sin premiere.

-  Jeg kunne aldri vært med i «Bill.mrk.: Bryllup», så giftesyk er jeg ikke. Konseptet mitt er tross alt litt mindre forpliktende, sier Janniche Adolfsen.

Hun sitter og ser første episode av «Bill.mrk.: Bryllup» og nikker stadig gjenkjennende.

-  Dette er en menneskestudie. Jeg er blitt mye bedre på å tolke ansiktsuttrykk. Ser på rynker rundt øyene om smilet er ekte. Jeg har alltid vært en flørter, og nå er jeg blitt tryggere på meg selv i den rollen, sier Janniche, som ble headhuntet til «Ungkarskvinnen» på et kjøpesenter i Oslo.

Slitne sjekkere

Sist uke avsluttet Ann-Kristin Gresby innspillingen. Hun innrømmer at innspillingen har vært en hard psykisk påkjenning.

-  Jeg har lært mye om meg selv, og har blitt en sterkere person. Dessuten har jeg skjønt hvor mye venner og familie betyr for meg.

Også Janniche Adolfsen puster ut etter to måneder med dating.

-  Jeg føler meg utdatet . Etter hvert begynte bukkene å barke sammen. Heldigvis er jeg student i Rena, langt fra storby og mas.

<B>JEG ER BEST: </B>- Når man skal finne seg en mann, tror jeg at mitt konsept, «Bill.mrk: Bryllup», er bedre enn TVNorges «Ungkarskvinnen», sier Ann-Kristin Gresby, som gir konkurrenten terningkast 3 - to prikker mer enn det Dagbladets anmelder ga.
<B>JEG ER BEST: </B> - Jeg kunne aldri vært med i «Bill.mrk: Bryllup», så giftesyk er jeg ikke. Konseptet mitt er tross alt litt mindre forpliktende, sier Janniche Adolfsen, som gir konkurrenten terningkast 3 - én prikk mer enn det Dagbladets anmelder ga.