Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sjeldent har det vært så moro å gå på snørra

Prøving og feiling i «Trials HD».

DU SKAL VÆRE passe vågal for å tørre deg utpå i Trial-sporten i virkeligheten.

Når det hele flyttes over til dataspillenes trygge rammer, er det imidlertid ingen grunn til at også du ikke kan gyve løs på nær umulige hindringer med motorsykkelen din.

I MOTSETNING til andre motorsportspill, er det ikke i «Trials HD» først og fremst heseblesende fart som er nøkkelordet.

Her må du i stedet ha tunga rett i munnen når du hele tida sørger for at motorsykkelføreren har rett balanse og rett fart. Litt for fort, litt for sakte eller feil posisjon på sykkelen et ørlite sekund, og du havner på snørra. Igjen og igjen.

DE FØRSTE banene du møter på i «Trials HD» er av det enkle slaget, slik at du kan lære deg et og annet om kunsten å komme i mål uten at du tryner.

Her får du oppleve luftige svev, fin-fine saltoer og ikke altfor mye motstand. Men når du beveger deg gjennom banene på vei opp i vanskelighetsgrad, stopper det brått opp.

Her er det finstyring, planlegging og tålmodighet som settes på prøve. Spesielt det siste, om du virkelig vil perfeksjonere løpene.

MYE AV MOROA går nemlig ut på å konkurrere mot andre - riktignok ikke i sanntid, men via highscorelisten.

1

Du får hele tida oppdateringer på hvordan du ligger an i forhold til de andre på vennelista di, og det er sjeldent tilfredsstillende å ligge et par sekunder bak kompisen din. Slikt smaker det omspill og terping av.

Langs banene er det også en lang rekke checkpoints, som gjør at du kan starte derfra om du tryner.

Men hvert fall teller på statistikken, og bli derfor ikke overrasket om du i stedet starter på nytt, på jakten etter det perfekte løpet.

PÅ TOPPEN AV det hele har du noen råtøffe achievements som virkelig setter deg på prøve.

Kjøre gjennom en av banene uten å justere balansen eller slippe gassen? Null problem, 140 forsøk seinere...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media